kışın yay sesi

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
malum artık kış geldi geçen hafta sonu fenerbahçe trabzon maçına giderken hafif bir tümsekten geçtim ön taraftan garç diye bir ses geldi büyük bir ihtimal amörtisörlerden geldi ama bir kaç kez yaylandıktan sonra o sesi kesti bunun nedeni içindeki yağın soğuktan donmuş olması olabilir mi?*
sizin araçlarınızdan da kışın amörtisörlerden ses geliyor mu benim 2005 corsadan geliyor sürekliliği yok ama sinir bozucuu
bu arada hafta sonu tabii ki de trabzonu yendikkk
:) :) :)

evet benim corsa b'de de aynı sorun var. ustama sordum kışın ona katlanacaksın dedi.

Kışın sadece amortisörlerden degil de her yerden geliyor. :) Anlamadım gitti. Şu öndeki sorunu zaten çözemedim daha. Senin sadece yaydan geliyorsa problem yok. Parke ve stabilizeye giresim gelmiyor...

Kışın benim de canımı en çok arabanın yakıt tüketimi sıkıyor...

Kısa mesafede kullandığım için, % 20 - 30 civarında artıyor tüketim ...

ses gelmeyen yer yok

soğukta sertleşen takozlardan geliyor, donan eden bişey olmasına gerek yok takozlar eskiyince hafif serinde bile gelir o ses

işin kötü yanı yanında biri varken çok güvendiğm arabamdan böyle ses gelmesi en iyisi kışın corsa yı çekecen kenara

amortisörler takozlar herşey yaz başı degiştirdim geçen eskişehir soguklarında 1-2 tümsekte bende de yaptı sonra kesti

arabaya yabancı alıcaksanız önce iyice ısıtın o zaman :D

ne kadar ses çıkarsa da opel corsa cosmo sürekli olmadığı sürece sıkıntı yok

Geri