Kışın klimayı çalıştırmak

kışında yazında klimam hep acık sayılır yani gunluk olmasada haftada 1/2 saat calışır tabi doğubayazıt zaten soğuk bir yer şuan bile kazak ve montla üşüyorum diyebilirm
ama genede klimayı acarım havanın güneşli olduğu bir gün örneğin veya pazar günü evde kalınca bir süre calıştırırım benim merak ettiğim ben hep klimayı soğuk konumda calıştırıyorum acaba sıcak konumdada calıştırsam olur mu

kışında yazında klimam hep acık sayılır yani gunluk olmasada haftada 1/2 saat calışır tabi doğubayazıt zaten soğuk bir yer şuan bile kazak ve montla üşüyorum diyebilirm
ama genede klimayı acarım havanın güneşli olduğu bir gün örneğin veya pazar günü evde kalınca bir süre calıştırırım benim merak ettiğim ben hep klimayı soğuk konumda calıştırıyorum acaba sıcak konumdada calıştırsam olur mu

İlk mesajımdan da anlaşılacağı üzere benimde merak ettiğim konu buydu fakat kimse olur veya olmaz diyemiyor..:(

Belki konudan baüımsız gibi gözükecek ve alakasız ama benim evimde Toshiba marka duvar tipi Klima mevcut. Yazın soğuk kışın sıcak şekilde kullanıyorum. İlk alırken yetkili bana kışında arada bir çalıştır (sıcak modda) böylece kliman tembelleşemz demişti tabi bunu arabaya uyarlamak ne kadar doğru bilmiyorum.

İlk mesajımdan da anlaşılacağı üzere benimde merak ettiğim konu buydu fakat kimse olur veya olmaz diyemiyor..:(

eger klimaniz otomatikse (yani kademelei cevirmeli degil)
bunu yaz kis belirli bi ayarda tuttugunuz surece (orn. kisin 22.) (yazin 17 veya en dusuk ayar) otomatik olarak birakirsaniz .klimaniza bisey olmaz

kışın klimayı hiç çalıştırmadım. şu an klima soğutmuyor ve klima açıkken önceki yıllarda duyulmayan bir vınlama sesi geliyor. ne olmuştur acaba? yardımlarınızı bekliyorum.

Geri