Kışın klima kullanılırmı?

kenangocmen88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
-aracın içini ısıtırken klima tuşuna basmamın faydası varmıdır???
(daha çabuk ısınma gibi)

-yoksa hiçbir etkisi yokmudur???

hiç sanmıyorum faydasının olacağını
kışın aracın soğuk olmasından şikayetçi isek
koltuk ısıtmalı araç lazım :)

kullanılmaz

klima

kışın klima kullanılmazmı? yoksa arkadaşın iletmeye çalıştığı ısınma amaçlımı kullanılmaz. astrammm usta bana bunu bi anlat ltf.
teşekkürler

bence kullanılır şahsen starex te ön camlara hava üflemesi için havalandırmayı ayarladığınızda direk klimayı çalıştırıyor araba kendisi

kışın klima kullanılmazmı? yoksa arkadaşın iletmeye çalıştığı ısınma amaçlımı kullanılmaz. astrammm usta bana bunu bi anlat ltf.
teşekkürler
ısıya faydası olmaz demek ıstedım. içerinin nemını daha ıyı alıyor. hatta cogu araclarda özellıkle dıgıtal klımalılarda mesela benımkınde konumu cama aldıgım zaman sıcakta bıle olsa klimayı acıyor bugu çözmesı daha kuvvetlı cunkı. ama aracın ıcıne ısıtmaya faydası olmaz

otomobil içi hava sirkülasyonu ile kışın da klima kullanılır. ısıtma amacı ile. çok soğuk havalarda verimli olmaz ama. klimanın içeriyi ısıtabilmesi için dış ortamdan ısı alması, yani bir nevi dışarıyı soğutması gerekir. dışarısı aşırı soğuk olursa bunu yapamaz. boşuna klimayı çalıştırıp fazla benzin yakmış ve istediğimiz derecede ısınamamış oluruz. son model arabalarda sistem ne kadar verimli bilmiyorum.

ısınmak için kullanılmaz

Bizim klimalar sıcak-soğuk değil mi arkadaşlar neden ısıtmasın?

Geri