Kış ve Donma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar burda da acayip kar başladı. En az 2 saattir aralıksız yağıyor. Acaba arabanın ön camını temizleyip bir bezle kapatayım mı? Bilmiyorum yapışma falan yapar mı cama bez?

Silecekleri kaldırsanız yeter aslnda ama :s

Silecekleri kaldırsanız yeter aslnda ama :s

Bence de yeterliydi ama şimdi gittim bir sofra bezini camı tam kapatacak şekilde serip geldim. Silecekleri de kaldırdım. Umarım camı silgiyi dondurmayalım derken bezi yapıştırmayız :D

Bence de yeterliydi ama şimdi gittim bir sofra bezini camı tam kapatacak şekilde serip geldim. Silecekleri de kaldırdım. Umarım camı silgiyi dondurmayalım derken bezi yapıştırmayız :D

Bide bu piyasada yağmur kaydırıcı yok buğu önleyici buz çözücü spreyler var ya aldım bugün gördüm bi yerde paket ahlinde denicem bakalm nasıl olacak :)

Bide bu piyasada yağmur kaydırıcı yok buğu önleyici buz çözücü spreyler var ya aldım bugün gördüm bi yerde paket ahlinde denicem bakalm nasıl olacak :)

Buğu önleyici bende kullandım bir süre ama bir işe yaradığını söyleyemem. Ben mi beceremedim diyecem ama o da değil. Basit bir uygulaması var. Zaten 2 defa uyguladım baktım bir artısı yok attım çöpe gitti.

Bende indim 4 gibi dobloyla astrayı temizledim gece üzerindeki karlar donar sabah çıkaramayız diye. Isınmak için gittim bi kahve içtim. Cafe den çıktım bi baktım don olmuş :D bide üstüne kar yağmış bahçeye bi geldim iki arabada bembeyaz tekrardan :D

Buğu önleyici bende kullandım bir süre ama bir işe yaradığını söyleyemem. Ben mi beceremedim diyecem ama o da değil. Basit bir uygulaması var. Zaten 2 defa uyguladım baktım bir artısı yok attım çöpe gitti.

Püskürt 3 dakka beklet faan bişiler yazıyrdu bakalm bende denicem 3 ürünüde yarar sağlayan kalacak :)

Anlamadığım Konu Millet Bu soğukta araba Yıkatıo :D

Çok kirliydi bende yıkattım bugün ılık suyla :)

Havalar soğudu, yağışta var. Özellikle Vectra B sahipleri el frenini çekmeyi bir süre unutun.

içim rahat abi :) nigar ım opel team e emanet onların dükkanda yatıyor şuan iki gün daha yatacak :)

Geri