Kış lastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelmi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım daha 1 yaşında.9000 km deyim.Kasım ayında kış lastiği almalımıyım sizce.Ben alıcaktım ama sonra düşüncem değişti.Pekde uzun yol yapmıyorum.

Görüşlerinizi merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Uzun yol yapmasanız bile, kış lastiği mutlaka alın.

Teşekürler.

Kış lastiği kar yağdığında kullanılmaz. İstanbul'da Kasım-Nisan ayları kış lastiği için uygundur.

ben eski aracimda sürekli kişlik lastik kullanıyodum. azcik fazla yakıyodu ama yol tutuş vs... cok daha iyi oluyo digerlerinden.

ben eski aracimda sürekli kişlik lastik kullanıyodum. azcik fazla yakıyodu ama yol tutuş vs... cok daha iyi oluyo digerlerinden.

Teşekkür ederim.

benim de kış lastikleriyle alakalı bir sorum vardı burda sorayım. kış lastiği almak istiyorum fakat şuan alsam daha ucuz olurmu yoksa fiyatlar kışın olduğu gibi aynımıdır sizce?

kiş lastikleri genel olarak pek ragbet gormuyo ancak herseyde oldugu gibi en cok lazim oldugu zamanda fiyatlar yükseliyo... lastikcinin insafina kalmiş o birazda...
en basit ornek kar zincirleri; yolda kaldıgınız zaman adam gelip 2 kati fiyat cekiyo :)
bence şu aralar almak daha mantikli gibi...

Yazın da mı? :(

Geri