Kış lastiği seçimi

Hangi kış lastiği?

• Dunlop

Oy: 9 47.4%
  • Petlas

Oy: 10 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    19

bekir0606

Kayıtlı Kullanıcı
65-Van
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar elimdeki kış lastikleri yeni aracıma uymadığı için mecruren yeni lastik alacağım. Dunlop spwı 02 ve petlas w651' den hangisini tercih etmeliyim? Dunlop 161₺, petlas 156₺

Bence Dunlop Petlası döver :D

petlas ın kışlık lastikleri çok iyi, boş yere fazla para vermeyin diğer markalara..

Benim de tercihim dunloptan yana, petlas performans olarak çabuk değer kaybediyor.

Dunlopun yaz lastiğini eski 2010 Corolla aracımızda 40000 km kadar kullandık memnundum kışlık lastikleri de petlastan iyidir muhtemelen..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar petlas lastikleri ilk başlarda güzel gibi durmasına karşın kısa zaman içinde çok fazla sertleşiyor ondan sonra yaz lastiklerinden farkı kalmıyor. Malzeme kalitesi özellikle bir kaç yıl içinde bariz şekilde düştü. Lastik hamuru eskiden daha iyi idi. Ama sonradan ne oldu ise lastikler sanki plastik gibi oldu çıktı. O yüzden petlas olayına ben pek sıcak bakamıyorum artık. Kış lastiklerim benim de petlas ama ne yalan söyleyeyim bana pek güven vermiyor. İki yıllık lastik sadece yaptım km bu zaman içinde 1000 km kadar. İki yıllık zaman içinde sadece 1000 km yaptım ama dedim gibi çabuk sertleşti km yapmama karşın.

3 senedir Vectramda Petlas Kis lastigi kullaniyorum gayet memnunum ve O lastiklerle 200 km nin üzerinde bile gidiyom. Benim tavsiyem Petlas.

uzun dönemde petlas kalitesi tartışmalı. ama ben kış lastiği olarak nokian wd4 tavsiye ederim. şu an kampanyalar da başladı aynı fiyata alırsınız

Abi ben ve babamın arabasında Bridgestone Blizzak kullanıyoruz tek kelimeyle mükemmel 195/65/15 :)

Geri