Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. gösterge panelindeki kırmızı ünlem işareti bir yanıyor bir sönüyor.. söner gibi oluyor tekrar yanıyor. bazen sönüyor yine yanıyor. acaba sorun nedir?
hemen gidip bakacağım..
bu arada araca sıfır lastikler taktırdım rot balansa girdi dün. ve ön tekerlerin körükleri yırtılmıştı değiştirildi. acaba bunların bir etkisi olabilir mi?
Ondan da olabilir bazı araçların ön fren balatalarının aşınması durumunda ikaz eden bir sistemi var... fişi filan çıkmış yada kısa devre yapıyor olabilir...
evet az önce baktım MİN seviyesinin yarım santim kadar aşağısında kalmış.. bunun üzerine yağ mı eklettiricem şimdi acaba hangi yağ uygun? belli bir marka var mı?