Kiralara dur diyecek bir hükümet yokmu ?

ben kayışdağı fındıklı mahallesinde tuttum 600 ytl kira bizim kiracımız 300 ytl ye oturuyordu ben başka yere 600 ytl veriyom çok uçuk rakamlar dönüyor bide iş ve üni çevresi oldumu yandınn artık 1200 gören var standart daire

hükümet benzine zam yapar kendi gelirine bakar vatandaşın gideri onu baglamaz kazandıgına bakar ama..

Urfa da 1979 yılında yapılmış bir binada 440 ytl ye oturuyorum.Yeni binalarda kiralar 600-700 ytl den başlıyor.

ne gereği var herşey güllük gülistanlık.ekonomide düzgün gitmekte adamlarda ağızlarıyla kuş tutsa yaranamayacaklar (fatih abi bu laflarımı neden söylediğimi umarım anlamışsındır ve azçok gerçek fikirlerimide biliyorsundur....)

ne gereği var herşey güllük gülistanlık.ekonomide düzgün gitmekte adamlarda ağızlarıyla kuş tutsa yaranamayacaklar (fatih abi bu laflarımı neden söylediğimi umarım anlamışsındır ve azçok gerçek fikirlerimide biliyorsundur....)

evet tabikide sata sata büyüyoruz aa sende şimdi yapma böyle nesi var ekonominin bize az bile para çokk bizde baktık bitiyo kaldımı bilmiyorum ama biyer daha vardır elbet onuda satarız.. :) :o

evet tabikide sata sata büyüyoruz aa sende şimdi yapma böyle nesi var ekonominin bize az bile para çokk bizde baktık bitiyo kaldımı bilmiyorum ama biyer daha vardır elbet onuda satarız.. :) :o

bence kıyıları satalım iyi para getirir.iç bölgelerde yaşarız biz zaten alışkın değiliz doğamızda yok deniz kum güneş,bize kırsal alan gerekli :) ....

bence kıyıları satalım iyi para getirir.iç bölgelerde yaşarız biz zaten alışkın değiliz doğamızda yok deniz kum güneş,bize kırsal alan gerekli :) ....

valla ben yapamam oralarda parayı bulsam tc vatandaşlıgından çıkıp tr den toprak yada şöyle kar eden bi şirketi az bi paraya alıcam tc den nedenmi çıkıyorum tç vatandaşına satmazlar o paralara ya dünür olucan yada avrupalı ama ne dinimi nede ŞEREFİMİ satmam yahu ben kenimi seviyorum bütün alkışlar bana:alkis: :good:

valla ben yapamam oralarda parayı bulsam tc vatandaşlıgından çıkıp tr den toprak yada şöyle kar eden bi şirketi az bi paraya alıcam tc den nedenmi çıkıyorum tç vatandaşına satmazlar o paralara ya dünür olucan yada avrupalı ama ne dinimi nede ŞEREFİMİ satmam yahu ben kenimi seviyorum bütün alkışlar bana:alkis: :good:

:alkis: :good: din,dil,ırk kisvesi altında siyaset yapanlara duyurulur...:alkis: :alkis:

duysalarda anlarlarmı dersin burak biliyosun onlar degişmiş :kop:

değişmek yetmez gelişerek değişmek farz oldu abi :)

bu o şahsiyetler için mümkün olmayan bi durum.

ben çok karamsarım artık bu konularda . ama vatandaş bu durumları hak ettikmi bence etmişki bu durumlar yeni dönemde devam ediyor.. ama ben o hak edenlerden degilim bana kim bakacak belediyemi..

Geri