kimse yanlış anlamasın

Valla anlamak güç. Benim dizimde 2 tan metal vida var. Demek ki sınava girecek olsam(Allah bir daha gerek etmesin, o günleri de gördük), "Git kardeşim vidalarını çıkart da gel!.." diyecekler:D

Bir de sınava gireceklere verdikleri pakete güldüm. Kalem, silgi, naneli şeker... Bence ikramda cömert olmalılar, misal poşet çay, neskahve vs....

Valla şimdilerde olsa ben de yanmıştım, kalça da 30 cm lik metal, 8 tane kalçada 1 tane dizde vida. O zaman bende birileri gibi sponsor bulup yurt dışında mı ekmek kavgası yapsaydım. Birşeylerden zamanında yırtmak ne güzel.
İşin iyice çılkını çıkardılar. Allahın parmağı yok ki gözlerine soksun, zamanında herşeyi tenkit ettiler ama onları mumla aratır oldular, daha adam gibi bir sınav yapamıyorsan o zaman senden evvelkileri tenkit etmeyeceksin. Özürlü bir vatandaş düşünün şehre 30-40 km mesafeli bir kasabada ikamet ediyor ve özel arabasıyla tek başıma sınav için şehre geliyor, ama arabamın anahtarı ile sınava almadıkları için o anahtarı nereye koyacak. Madem adayları alyansla, oturduğu evin anahtarıyla (vatandaş o şehirde belki de tek başıma yaşıyor) sınava almıyorsun o zaman bu duruma bir çare bul. Yoksa asıl amaçları sınavda başarılı olanları işe almamakmı? Malüm bu tür sınavlara kendilerinden olsun veya olmasın her kesimden kişi giriyor, o nedenle "one minute" yani ;).

Son düzenleme:
ben yanlıs anladım :D

Bence güvenlik tedbiri alacağız diye .okunu çıkarmışlar. bu insanların çoğunu bence strese sokmuşlar. anahtar yüzük v.s. almamak ne saçma şeydir.??? sen sorularına sahip çıkama bunun faturasını herzamanki gibi masum vatandaşa ödettir.
Yani şimdi evinin kapısını kitledin çıktın sınava gittin. evde kimse yoksa ve anahtarı kimseye bırakamıyosan ne olacak arkadaş???
Şu konuda ise insanımıza kızıyorum, sınavdan önce ben bile okudum ehliyetle sınava girilmeyeceğini. bu sınavla ilgilenenlerin neden haberi olmazki? Biraz takipci olmak gerekli...

yakında sadece donla alcaklar milleti galiba nasıl iş arkadaş. bu

allahım yaa şaka gibi yemin ediyorum erkek halimle tüban takıp giresim geldi kpss ye şimdi :D töbe yarabbim :D

1 ay önce tekrarlanan eğitim bilimlerine girdim girişte polis arabanın kumandasına takıldı illakide bunu teslim edeceksin dedi içime sinmedi birine vermek tanıdık kimsede yok emanete bıraksan universite görevlilerine ne olur ne olmaz oraya bırakıyor gibi yaptm tekrar gecıyordum durdurdu aradı bulamadı, kopya çeken bir kaç kişinin yüzünden kaç milyon kişi ne hallere düştü ilk sınavda yeterli puan alanlar bu sınavda yeterli puan alamadılar bu dünyanın diğer tarafıda var bu ülke 40-50 puanlarla öğretmenliğe atananlarıda biliyor Allah büyük...!

Geri