Valla anlamak güç. Benim dizimde 2 tan metal vida var. Demek ki sınava girecek olsam(Allah bir daha gerek etmesin, o günleri de gördük), "Git kardeşim vidalarını çıkart da gel!.." diyecekler
Bir de sınava gireceklere verdikleri pakete güldüm. Kalem, silgi, naneli şeker... Bence ikramda cömert olmalılar, misal poşet çay, neskahve vs....
Valla şimdilerde olsa ben de yanmıştım, kalça da 30 cm lik metal, 8 tane kalçada 1 tane dizde vida. O zaman bende birileri gibi sponsor bulup yurt dışında mı ekmek kavgası yapsaydım. Birşeylerden zamanında yırtmak ne güzel.
İşin iyice çılkını çıkardılar. Allahın parmağı yok ki gözlerine soksun, zamanında herşeyi tenkit ettiler ama onları mumla aratır oldular, daha adam gibi bir sınav yapamıyorsan o zaman senden evvelkileri tenkit etmeyeceksin. Özürlü bir vatandaş düşünün şehre 30-40 km mesafeli bir kasabada ikamet ediyor ve özel arabasıyla tek başıma sınav için şehre geliyor, ama arabamın anahtarı ile sınava almadıkları için o anahtarı nereye koyacak. Madem adayları alyansla, oturduğu evin anahtarıyla (vatandaş o şehirde belki de tek başıma yaşıyor) sınava almıyorsun o zaman bu duruma bir çare bul. Yoksa asıl amaçları sınavda başarılı olanları işe almamakmı? Malüm bu tür sınavlara kendilerinden olsun veya olmasın her kesimden kişi giriyor, o nedenle "one minute" yani

Son düzenleme: