kimse kızmasın bi sorum olucak?

:good::good::good: anladın halimden emre:good::good::good:
Daha önce başka bir konuda okumuştum yazınızı, durumunuzu ben de biliyorum. Bir taraftan bakınca sizin yaptığınız doğru, ama diğer taraftan bakınca da içimden diyorum ki "ikisi de birbirinin aynısı" Yani açıkcası ben bir fark göremiyorum ama sizin düşüncenize de saygılıyım.

oy atanların yarısı tartışma çıkmasın diye akp ye oy attığını söylemeyen insanlar. Ama bence akp ye her oy atanıda akp li diye damgalamak yanlış olur. Zaten ben futbol takımı tutar gibi parti tutmayada karşıyım büyükşehir belediyesini bilmemde kadıköy belediyesinde chp ye oy vermiyeceğimi açık açık söylüyorum kendimi bildim bileli kozyatağındayım kendimi bildim bileli belediye başkanı selami öztürk kendimi bildim bileli kadıköy için adam gibi birşey yapmadı. Yerel seçimde partiden çok adaya bakmak gerek diye düşünüyorum. Bu arada kadıköyde chp ye vermiycem ama kime vericeğimide bilmiyorum :D diğer adaylardan haberim yok..

adamlar insanları 1 paket makarnaya muhtaç ettiler , birde bu insanlardan aldıkarı oylarla övünüyorlar , bu insanlardan herkez oy alır , şeker verende oy alır , ekmek verende oy alır
, bayragına sahip , ülkesine sahip , amerikaya karşı diklenen insanlardan oy alamazlar.
bende çevremdeki insanlara soruyorum kimse oy vermedim diyor , kendi kendime şüpheye düştüm acaba yanlışlıkla ampul partisnemi oy verdim diye

türkiyede demokrasi bitti , tayyip efendinin söylediği gibi demokrasiyi araç olarak kullandı , devletin bakanı çıkmış açık açık akp ye oy vermeyen belediyenin işi bitmiştir diyo
cumhuriyet tarihinden itibaren böyel bir parti gelmedi ,uyanın arkadaşlar siklelenin kendinize gelin , adamlar 7 sülalerini zengin etiler , zorun kendi kendinize 6 yıl içinde bu ülkede ne yapıldı diye , türkiyenin borcu 2 katına çıktı :S
bakın opelimnet ankara anketinin sonuçlarına anlarsınız , neden aramızda 1 paket makarnaya oy verecek insan yokta ondan

harika...

ya tamam bı yerdede su var gormuyormuyuz ıktıdar partısıne uye oldugu halde partısıne neler dıyıpte partıden atılanlar var her partılıde aynı olmuo haklısınızda bılmıorum ıste anlam veremıyorum secımlerde gorcez gene desenıze...

eskişehir yoluyla istanbul yolundaki dalgalı asfaltı düzeltecek biri varsa oyum ona =)

oylarınızı mantıklı verin takım tutar gibi değil siyasette din mezhep ırk ayrımı yapılmaz kim çalışırsa ona verilir..

şuanki iktidara oy veren kişi en cahil insanda olsa bunu bilir.. halinden memnun kişidir o sıkıntısı yoktur yeni arayışlar içinde değildir bunu unutmayın..

artık birde bir çıta oluştu bundan daha başarısız bir yönetim gösteren yeni iktidar partisi ilk seçimde yıkılır..yani bizim eski köklü sevmedğimiz partiler yeni anlayış içinde olmazsa bir daha barajı aşmayı bırakın yüzde 4-5 te kalırlar..ve şu anki iktidart partisi tarihte görülmemiş bir yüzdeyle iktidar olur..bunun farkında muhalefet

saygılar

Yapılan tüm yorumları tek tek okudum ve genelinde AKP ye karşı bir tutum var. Siyasetten herzaman bir adım uzak durmuş biri olaraktan şunu söyliyeyim.. AKP nin karşısına lider sıfatına uygun biri gelmediği sürece bu partiyi bu ülkede hiçbir güç yıkamaz Deniz Baykal' a , Devlet Bahçeli'yle olacak iş değil.. konuyu acan arkadaş sormuş AKP ye kim oy veriyo diye .. Cevabı aslında yorumlarda Gizli AKP ye o verenlerin hepsi sadece sandıkta konuşan insanlarr yani siyasi bir tartışmaya girmeden sözünü sandıkta söyleyen kişiler... Yine söylüyorum Lider sıfatına uygun biri gelmediği sürece AKP %47 de oy alır hatta 29 martta %50 nin üzerindede oy alır...

çünkü iktidar partiye oy veren kesim,mütevazi,kültürlü,ve genelde tarafsız kişilerdir..
yani,pek kimse balkonlara asmaz bayraklarını,ya da arabaların arkasında pek goremeyız
onları ama ne hikmetse alıyorlar işte..
mesela en kısa örnekle bitireyim,burda mhp yıkıyor ortalığı,yani kesin gözüyle bakılıyor..
ama öyle böyle değil,her yer mhp bayrakları,mhp resimleri falan..
gecen bir yemek filan duzenlemişlerdi heralde,konvoy falan epey bir araba vardı,şen şakrak güzel bir konvoydu bu..
gecen günde ak partinin konvoyu nu görünce şaşırdım,inanmadım tekrar baktım,
onlardı:D
cok yavas ve sessiz bir şekilde,ne korna sesi ne parti şarkısı,acmıslar dörtlüleri ama konvoyun ucu bucagı belli değil,hayretler içinde bekledim konvoyun bitmesini,ayaklarım yoruldu valla..

Arkadaşım bu senin kendi yorumun ve yorumda yaptığın hatayı senin gençliğine veriyorum.Dediğin gibi mütevazi ,kültürlü,tarafsız kişilerin ikt.partisine oy vermesi mümkün değildir,sizin kastetdiğiniz insanlar düşünen sorgulayan hatta yargılayan insanlardır ve bu örnek verdiğiniz tipte insanların belirtilen partiye oy vermesi mümkün değildir.Lütfen kendi kendimizi kandırmayalım.

ben bir kez genel seçimlerde verdim. bu defada ankara'da vereceğim oyumu AKP'ye...

aslında olay şu... herkes kendi çevresindeki insanlara bakıyor... benimde çevremde chp'ye oy veren bi Allah'ın kulu yok! ne olacak şimdi? nerden aldı chp %18 oyu? şaibe yaratmaya çalışılıyor gibi hissettim. umarım yanılıyorumdur...

Geri