kimse kızmasın bi sorum olucak?

çünkü iktidar partiye oy veren kesim,mütevazi,kültürlü,ve genelde tarafsız kişilerdir..
yani,pek kimse balkonlara asmaz bayraklarını,ya da arabaların arkasında pek goremeyız
onları ama ne hikmetse alıyorlar işte..
mesela en kısa örnekle bitireyim,burda mhp yıkıyor ortalığı,yani kesin gözüyle bakılıyor..
ama öyle böyle değil,her yer mhp bayrakları,mhp resimleri falan..
gecen bir yemek filan duzenlemişlerdi heralde,konvoy falan epey bir araba vardı,şen şakrak güzel bir konvoydu bu..
gecen günde ak partinin konvoyu nu görünce şaşırdım,inanmadım tekrar baktım,
onlardı:D
cok yavas ve sessiz bir şekilde,ne korna sesi ne parti şarkısı,acmıslar dörtlüleri ama konvoyun ucu bucagı belli değil,hayretler içinde bekledim konvoyun bitmesini,ayaklarım yoruldu valla..

bende oyumu vermem akp ye ankarada karayalcın rüzgarı var bakalım sandıkta eğer gecen yıllar gibi çöplükte oylar cıkmazsa karayalcın kesin gibi artık yeni birini ankarada görmek istiyoruz melih abimiz 15 sene yaptı bence yeter demi arkadaşlar

bende şöyle diyim.chp nin aldığı oyların yarısı aslında chp nin değil. çünki bende kime sorsam sırf akp olmasında kim olursa olsun mantığıyla chp li olmayanların chp ye oy werceğini duydum.bu bana biraz garip geldi. çünli siyasi görüşün neyse onu savunmak lazım sonuna kadar böyle siyasi görüş olmaz.

demekki içimizden bir kaç kişi akp ye oy veriyor ama söyleyemiyor çünkü her 2 kişiden biri akp ye oy verdiğine göre.bu konuya yazıp akp ye vermedim diyenlerdende şüphe edebiliriz.:D

adamlar insanları 1 paket makarnaya muhtaç ettiler , birde bu insanlardan aldıkarı oylarla övünüyorlar , bu insanlardan herkez oy alır , şeker verende oy alır , ekmek verende oy alır
, bayragına sahip , ülkesine sahip , amerikaya karşı diklenen insanlardan oy alamazlar.
bende çevremdeki insanlara soruyorum kimse oy vermedim diyor , kendi kendime şüpheye düştüm acaba yanlışlıkla ampul partisnemi oy verdim diye

türkiyede demokrasi bitti , tayyip efendinin söylediği gibi demokrasiyi araç olarak kullandı , devletin bakanı çıkmış açık açık akp ye oy vermeyen belediyenin işi bitmiştir diyo
cumhuriyet tarihinden itibaren böyel bir parti gelmedi ,uyanın arkadaşlar siklelenin kendinize gelin , adamlar 7 sülalerini zengin etiler , zorun kendi kendinize 6 yıl içinde bu ülkede ne yapıldı diye , türkiyenin borcu 2 katına çıktı :S
bakın opelimnet ankara anketinin sonuçlarına anlarsınız , neden aramızda 1 paket makarnaya oy verecek insan yokta ondan

:) Karabükte chp Adayı Karabükün en büyük Mahallesine Teneke Mahallesi Gibi Bir laf Kullanmıs:) Kazanması su an ıcın 0.
Mhp adayını gecen gün carsıda gordum arkasında 30 kısı var ya da yok
Dp Akp Karsısında En saglam ADay olarak goruluyor.Bütün Mahalleleri Gezmıs Bölgesel Kanalda Gördüm 300 Kişi.:)
Akp adayı sokaktan gecmesın yeterkı sevgi seli :)

akp ye oy vermedım bundan sonrada hıcbır kuvvet oy verdıtemez akp ye allahtan tek dılegım halkın tekmesini yerde iktidardan düşer

ben oyumu buyumu...:D:D:D

adamlar insanları 1 paket makarnaya muhtaç ettiler , birde bu insanlardan aldıkarı oylarla övünüyorlar , bu insanlardan herkez oy alır , şeker verende oy alır , ekmek verende oy alır
, bayragına sahip , ülkesine sahip , amerikaya karşı diklenen insanlardan oy alamazlar.
bende çevremdeki insanlara soruyorum kimse oy vermedim diyor , kendi kendime şüpheye düştüm acaba yanlışlıkla ampul partisnemi oy verdim diye

türkiyede demokrasi bitti , tayyip efendinin söylediği gibi demokrasiyi araç olarak kullandı , devletin bakanı çıkmış açık açık akp ye oy vermeyen belediyenin işi bitmiştir diyo
cumhuriyet tarihinden itibaren böyel bir parti gelmedi ,uyanın arkadaşlar siklelenin kendinize gelin , adamlar 7 sülalerini zengin etiler , zorun kendi kendinize 6 yıl içinde bu ülkede ne yapıldı diye , türkiyenin borcu 2 katına çıktı :S
bakın opelimnet ankara anketinin sonuçlarına anlarsınız , neden aramızda 1 paket makarnaya oy verecek insan yokta ondan

+ 1000000

Eline, Emeğine Sağlık... Helal Olsun...

Geri