kimse kızmasın bi sorum olucak?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar tamam kımsenın atacagı oya yada partı secımıne karısamayız bılıyorum fakat anlamadıgım bısey var benım sımdı ıktıdar patrısını bılıyoruz ya ben kımı gorsem ona oy vercegıme olurum yok ev verse apartman verse oy vermem dıo anamızı aglattı dıo camlara balkonlara bakıyorum heryerde dıger bı partının bayrakları secmen adaylarının boy boy fotoları ya ıyı hos herkez baskapartıye oy verıyosa bu ıktıdar partısıne kım oy verıyo bu kadar ben bunu anlamıyorum bı turlu bılen anlayan bırı varsa acıklasın ne olur bana dısardan mı gelıo bu partıye oy verenler uzaydamı yaşıyo yoksa biz mi göremiyoruz dıolar her 2 kısıden 1 ı ıktıdar partısıne oy atıyo ben cevremde 10 kısıye bakıyroum 1 kısı ona oy ya atıo ya atmıyo?????????

benimde merak ettiğim bu şimdi bir arkadaşımla msn de bunu tartışıyorduk bu konuda tesadüf oldu.

Bu AKP iktidarı geçen seçimlerde %47 aldı dediğin gibi her iki kişiden biri akp ye oy verdi. Ama gel gelelim benim gördüğüm 10 kişiden 1 kişi akp liyim diyor.

Anlaması gerçekten güç.

ya bende bunu anlamıyorum ya ya secımlerde attıgımız oylar gercekten çöpe atılıp ankaraya veya oyları sayan kısılere baska sandıklar gıdıo ıcı ıktıdar partısının oyları ıle dolu olan yada herkez yalan soluyor korkuyor yanı ben ızmır bucada oturuorum buca beledıye baskanı chp lı olan su anda acayıp onde gorunuyor heryerde o var kı ıktıdar partısı olan adayın ısmı nerdeyse gecmıo cok merak edıyorum kı kım gelıcek dıe gercekten ızmır buyuksehır zaten bellı chp cıkıyor eger oda ıktıdar glerıse artık yuh dıcem yanı...

oy veren kesimin yapısı bu şekilde demekki .verdiği oyu söyleyemiyor...bu açıdan bak bence

arkadaslar çevrenizden bakınırsanız bulamazsınız zaten ben ankara sitelerdeyim burda onlara oy atan bolca mevcut gelin tanıstırıyım:D

halkın yarısı iktidardaki partiye kızgın diğer yarısıda kötunun iyisi diyecek ve ona oy verecek fakat halk kızgın olduğu için oy verecek olanlarda tartışmaya girmemek için onlarda kızıyormuş gibi görünüyor ama sandıkta ak parti tek parti sloganıyla gidecekler belli etmiyorlar .hatta kızanların bile çoğunluğu ak partiye verecek başka alternatif yok gibi duruyor..

onu bunu bilmem de benim vermiyeceğim kesin

benim de vereceğim kesin..! :)

ah şu D.B. yerine adam gibi adam olsada ak ın oyları yarıya düşse..

Geri