...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cumartesi günü arkadaşımla yemek yiyoruz.kalabalık bi grup geliyor(kızlı erkekli) derken birinin ayağı kaldrıma takıldı ve burayı fransanın sokakları gibi sandım kaldırımlara bak bilmem napiyım böle memleketi dedi arkasındakide fransada heryer dümdüz burası ne böyle deyince bende rahat dururmuyum sinirlendim tabi laf attım gelmeyin ozaman o fransanızdan diye.paşalar prensesler çok içerlendiler bi atıştık uzattıkça uzattılar sonra konuştularda konuştular sonra ayırdılar zaten bizi.demek istediğim şu...beğenmeyen varsa okadar km yolu boşuna zahmet edip gelmesin biz kimsenin meraklisi değiliz...
bundan 5 yil kadar önceydi yazlikta saolsunlar hollandadan gelen bir aile vardi adam gözümüzün önünde izmariti böyle firlatiyor dibinde çöp kutusu var dedim orada da böle yapabiliyomusunuz ? Pardon dedi izmariti dedim orada da böyle atabiliyomusunuz salak salak gülüp burasi türkiye dedi bende kendi tasina işiyenden ne beklenirki dedim gittim salak salak bakti arkamdan buyur annamadim gardaş diyede bağiriyo gerizekali hepsi için demiyorum aramizda da pek çok gurbetçi arkadaşimiz var ama yurt dişindan gelipte kendini buralarin krali sanan insanlara gicik oluyorum ne yapayim sanki hollanda kraliyet ailesinden havalari falan bi görseniz
+ 1.000.000.000.000.000gurbetçi arkadaslarım abilerim kusura bakmasın kimseyi sahsen kırma niyetinde değilim ama gördüğüm gurbetçilerin %80 i böyle araba kullanmaya korkuyoruz orda yapamadıkları her seyi burda yapmaya çalısıyorlar
almanyada ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar buraya gelince havalarından geçilmiyor.
zamanında almanların pisliğini temizliyorlardı.
bencede +++ ama ülkeme zarar veren turistlere hollandalıya amerikalıya italyana vsvsvs +1000 de benden katılıyorum bu konuda size ya+ 1.000.000.000.000.000
:good::good::good:
al iste sana bi ornek cagri bey
aaaaa abicim yaa kuzummm..çok özür dilerim yaaa.benim konu sandım yanlış görmüşüm canım yaaaa..çok özür dilerim..yine de seni sevomm..![]()
beyler bu böyle olmaz ama ortamı germeyin
her elin parmağı bir olmaz öleside var dieri de ama ben dierini tercih ederim
bu konu tartışmaya ırk dil din insan aşağılamaya dönmesin lütfen hepimiz insanız kırıcı olmayın birbirinize ok