böyle şeyler yazınca üzülüyoruz ama..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yok üzülme senböyle şeyler yazınca üzülüyoruz ama..![]()
Geldikleri arabaların cogu kiralıktır zaten bahse girerim![]()
Bizim ülkemizde emsallerinden daha ucuza satılan araçların kime ait olduğunu sanıyorsun? Bizde de dünya kadar satılık şirket aracı veya taksiden çıkan araç yok mu?eski konuyu tekrar canlandırmak istemem ama, madem 2.el araç almak kiralamaktan daha ucuz ve mantıklı, neden gördüğüm çoğu gurbetçi aracın arkasında kiralama şirketinin logosu, telefonu bulunuyor?ben duyduğumu değil, gördüğümü söylüyorum
tabi Golf, Sharan, Zafira vs. değil,
MB, Audi'lerden bahsediyorum.
ama sende üzülmeyok yok üzülme sen![]()
cagri bey siz gercekten iyi anliyorsunuz bu araba kiralamak olayindan
lutfen size zahmet bu araclarin arkasindaki logolarda ve telefonlarindan yer tespit edinde bende gidiyim bi AUDI kiralayim
adamlarin dukkani var ve reklam amacli yazdiriyor turkiyedeki cogu kisi gibi zugurt aga olarak gezmiyorki
turkiyede de boyle reklam yazdirmiyorlarmi ? ahhh ne yaziiik cok geride kalmissiniz
burda opel aldiginiz parayada audi mercedes alabiliyorsunuz !!!
bunu kac defa yazmam gerekiyor
bu ay arkadasim audi a6 2.4 aldi 2006 model ve sadace 20.000 euroya
simdi bu adamin dukkani olsa arkasina yazi yazdirsa bu adam bu arabayi kiralamasmi oluyor ?
o zaman bu adam dukkan yada isyerininin adresini telefonunu yazdirmasin
bir cogunuz gibi : tek rakibim f16
rahmetlide sollardi yazdirsin onu daha iyi anlarsiniz sanirim ve bu arabanin onun olduguna inanirsiniz !!!!