ne güzeldir ki ihracat şampiyonuyuz... büyükbaş hayvancılıkta...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne güzeldir ki ihracat şampiyonuyuz... büyükbaş hayvancılıkta...
her gurbetçi aynı kefeye konmamalı tabi ki, benim de teyzem halam bi dolu akrabam var gurbetçi olan...
ama öyle böyle değil bazıları gurbetçilerimizin be abi, sanki yontulmamış kütükler resmen,
medeniyet görünce adapte olamamışlar, bizden değiller sanki, bu ülkeden gitmemişler oraya,
insan önce kendine bakmalı, kendini bilmeli, sanki vatanı almanya/fransa...
onlar da bizden ilerde ya da bizden üstün değiller o da ayrı konu tabi ama...
bizden oraya giden insanlarımızın çoğunluğunu biliyoruz hepimiz, ne şartlardan nerelere geldiler... olayın özünde de bu yatıyor zaten...
hepsi bir değil tabiki ama insan kendini geliştirmedikten sonra büyükbaşlık bile çok bence onlara...
alp bey bu genelleme değil istisnaları dile getiriyoruz.sizin alınmanıza gerek yok efendim.bence agir konusuyorsunuz...
genellemeler yapiyorsunuz...
bazıları için hiçde ağır bir söz değil sonuna kadar hakediyolar ama bazıları için şahsen bana Avrupada aylık 10 bin euroda verseler ben orda Türkleri aşağılayıcı sözleri duycağıma burda asgari ücrete çalışırım kendi memleketim derim(kimse inkar etmesin orda açık bir şekilde aşağılıyolar bizi)ne güzeldir ki ihracat şampiyonuyuz... büyükbaş hayvancılıkta...