Kimin kaç ceza puanı var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim 8 ceza puanim var

3 suratdan ve 4hafta elhiyeti verdim mayis `05 de
3 gine aynisi ve 4 hafta arabasiz mayis `06 de
2 radardan

2 sene önce bi arkadaş cüzdanını kaybetmişti tabi ehliyetide 2 gün sonra kaza yaptı.Bende yanında mecbur cezayı ben yemiştim ama hain çıktı arkadaş

çok şükür hiç cezam yok

şükür.........daha.........0....inşallahta olmaz hepimizin tabi

2 sene önce bi arkadaş cüzdanını kaybetmişti tabi ehliyetide 2 gün sonra kaza yaptı.Bende yanında mecbur cezayı ben yemiştim ama hain çıktı arkadaş

hocam yanında sen niye yedin?

çok şükür hiç yok.13 yıldır.

bir defa ceza yedim.geçen ay içerisinde.sıkışık trafik ve kısıtlı bi zaanm vardı.ve kendini bilmez biri bana yeşil yanmasına rağmen yolun ortasında geziyor.sanrım koyun otlatıyordu.durmadım tabii hatta üzerinde kırdım direksiyonu.150metre sonra 110 ytl ceza yedim.ve isyan ettim bu duruma ben kırmızıda geçince ceza yiyorumda kırmızıda geçen yaya neden ceza yemiyor diye.

Ya arkadaşım aynen bende kırmızıda geçip bide üstüne yola bakmayan yayalara çıldırıyorum. yada hiç ışık olmayan yerde bile adam bakmadan yürüyerek geçiyor. Bende senin yaptığın gibi daha çok gaza basıyorum. Ölsün diye değil bidaha yapmasın diye yapıyorum ama bu istanbul ortamında bigün kafama sıkıcak biri sanırım bakalım :D Hele geçen 2 hafta Kocaelide arkadaşta kaldım üni sınavları için. Orda allahın tek bir kulu bile karşıdan karşıya geçerken yola bakmıyo önüne bakıyo. Hatta soldan giderken bir motorsikletli sinyalsiz önüme kırdı kornaya asıldım herif yan yatıp yere düştü ölüyodu adam ya. Fütursuzca hareketediyorlar hem kendin kurala uyucan hemde onun yaptığı ihlale dikkat edeceksinki ölmesin.

Off topic olmasın Benimde çok şükür henüz cezam yok arkadaşlar.

dağın başında jandarmadan yemiştim çok acıklıydı sigortayı yatırmayı unutmuşuz ehliyetimi aldılar :mad:

En son 2001 yılında askere gitmeden bir gün önce radara girmiştim.Ondan sonra da hiç ceza yemedim çok şükür:)

Geri