Kilometre teli dayanmıyor...

medikalci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 96 astra f hb arabama son 1 yıldır km teli dayandıramıyorum.
Ankarada arabamı herzaman götürdügüm özel serviste km telim koptuğu için orjinal km teli ile değiştirmiştim aradan 6-7 ay oldu ve garanti kapsamında diye benim telimin sadece üst parçasını yeniden değiştirdiler.1 ay geçmeden sürekli dikiş makinesi gibi ses yapmaya başladı ve komple yeniden değiştirmelerini istedim onlarda sağ olsunlar yerli dandik bi marka takmışlar ibre 60 km görür görmez titreme yapıyordu ve ses yine var en sonunda orjinal km teli taktırdım fakat 2 ay geçmeden oda ses yapmaya başladı.bu seferde saatin bozuk ona bakalım dediler saati söküp tamir ettik dediler.onun üstüne 2 defa daha değiştirdim km telini ve hala ses yapıyor.bu ses canımı çok sıkıyor bu sorun yüzünden arabamı satmayı bile düşünüyorum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olun.

Bence bu tür işlerde daha tecrübeli olan kilometre tamircilerine git. Onlar derdine daha kolay çare bulurlar.

Bendede mil dönüyor gibi tıkırtı vardı yan sanayi takarsak yine ses gelir dediler orjinali yokmuş zaten bende hiç elletmedim şimdi ses gelirse acıyorum müziğin sesini.

nası bi ses ki o
benim bi kere koptu yan sanayi taktırdım, bi gıcırtı geliyo konsoldan ama konsol gıcırdıyo sandım ben, bu gıcırtı mı o ses?
müzik çözümü en kesini ;)

vectra a da da aynı tel var o teli biraz kasıntılı ve yanlış monte edersen ya öter ya kopar orjinalini alman şart değil 20 tlye sessiz çalışanıda var. montajı işini bilen bir opelcide yaptırırsan bidaha aynı sorunu yaşamazsın önemli olan kasıntılı kavisli takmasınlar

ses aynı dikiş makinesinin sesine benziyor ve 60 km den sonra duyulmaya başlıyor.zaten kopmaya yakın ses daha da artıyor.bizim servislerden ziyade kilometre tamircilerine gitmek daha akıllıca galiba yada müziğn sesini arttırmak:kop:

bu iş için bildiğiniz bir usta yada yer varmı ankarada

valla ben 2 kere kendim değiştim
1 kere mekanik ustam değiştirdi 3ünde de önce ses yapıp sonra koparttı
sonra elektrikçim değiştirdi bayaadır sorun yok

aynen o sıkıntı bende de var. ankarada bu işi halledecek bir usta var mı yoksa yetkili servis yapar mı?

opel garaj veya platin oto elektrik

Geri