Kilometre lambası yanmıyor :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rimednac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rimednac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 96 model vectra b kullanıyorum. bir kaç gündür kilometre göstergemin lambası yanmıyor. paneldeki diğer göstergelerdeki ışıklarda herhangi bir problem yok sadece kilometre lambası yanmıyor. nedir bu işin çözümü? panelin sökülmesine gerek kalmaz inşallah. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

oy oy oy fena ama okadar zorda deyil kesinlikle ön panel sökülecek .

hımm teşekkür ederim. neyse açılmışken yol bilgisayarını da yaptırmış olurum.

hayır sigorta atmış olabilir

kafam karıştı şimdi ama inşallah sigorta atmıştır.

sigorta atmış olabilir yada aks dişlisinden alınan hız sensöründede sorun olabilir... arıza ışığı felan yanıyormu?

Merhaba arkadaşlar 96 model vectra b kullanıyorum. bir kaç gündür kilometre göstergemin lambası yanmıyor. paneldeki diğer göstergelerdeki ışıklarda herhangi bir problem yok sadece kilometre lambası yanmıyor. nedir bu işin çözümü? panelin sökülmesine gerek kalmaz inşallah. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşım aynı olay benim astra g de meydana gelmişti, km lambası seyirhalinde birden gitti ama göstergede mevcut diğer lambalar yanıyordu,
sitede diğer arkadaşların yardımları sonucu km lambasının patlamış olabileceği söylendi.
Elim yatkın olduğu için göstergeyi söktüm, km bölümünün arkasında bulunan özel bir ampulu var, ostram (8 üzerinde bu rakam var) yazıyor, bu söküp kontrol ettiğimde yanmadığını gördüm, opel parçası satılan yerlerden temin edip taktım, eskisi gibi oldu.fiyatı 3 ytl...bilgin olsun, kalsağlıcakla.....:alkis:

Geri