7 Mar 2010 #1 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 arkadaşlar bugün arabaya bindiğimde baktım elektronik kilometre silik yazıyor yani zor okunuyor sizce neden olabilir fikri olan varmı
arkadaşlar bugün arabaya bindiğimde baktım elektronik kilometre silik yazıyor yani zor okunuyor sizce neden olabilir fikri olan varmı
7 Mar 2010 Konuyu Başlatan #2 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 bilen yok galiba
7 Mar 2010 #3 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,819 Tepkime puanı 16 Puanları 38 zor okunuyo derken karakterlerdemi eksiklik var. yoksa ekran karanlık mı.
7 Mar 2010 #4 T Tanbaron Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ocak 2007 Mesajlar 1,087 Tepkime puanı 0 Puanları 0 guner50' Alıntı: arkadaşlar bugün arabaya bindiğimde baktım elektronik kilometre silik yazıyor yani zor okunuyor sizce neden olabilir fikri olan varmı Genişletmek için tıkla ... Akü zayıflamış olabilir. Şarj'ını ölçtürebilirsen,belli olur.
guner50' Alıntı: arkadaşlar bugün arabaya bindiğimde baktım elektronik kilometre silik yazıyor yani zor okunuyor sizce neden olabilir fikri olan varmı Genişletmek için tıkla ... Akü zayıflamış olabilir. Şarj'ını ölçtürebilirsen,belli olur.
7 Mar 2010 #5 G gOkO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2009 Mesajlar 1,286 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Farları açtığın butonun yanında gösterge ışık huzmesi ayarı var.Orayla oynanmıştır muhtemelen.Tekerleği yukarı kaldırınca düzelir...
Farları açtığın butonun yanında gösterge ışık huzmesi ayarı var.Orayla oynanmıştır muhtemelen.Tekerleği yukarı kaldırınca düzelir...
10 Mar 2010 Konuyu Başlatan #6 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 aynen öyle eksiklik var
10 Mar 2010 Konuyu Başlatan #7 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 gOkO' Alıntı: Farları açtığın butonun yanında gösterge ışık huzmesi ayarı var.Orayla oynanmıştır muhtemelen.Tekerleği yukarı kaldırınca düzelir... Genişletmek için tıkla ... Oradan olduğunu sanmıyorum çünkü eksik yazıyor aküde yeni
gOkO' Alıntı: Farları açtığın butonun yanında gösterge ışık huzmesi ayarı var.Orayla oynanmıştır muhtemelen.Tekerleği yukarı kaldırınca düzelir... Genişletmek için tıkla ... Oradan olduğunu sanmıyorum çünkü eksik yazıyor aküde yeni
10 Mar 2010 Konuyu Başlatan #8 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 MOKIA' Alıntı: zor okunuyo derken karakterlerdemi eksiklik var. yoksa ekran karanlık mı. Genişletmek için tıkla ... eksik yazıyor
MOKIA' Alıntı: zor okunuyo derken karakterlerdemi eksiklik var. yoksa ekran karanlık mı. Genişletmek için tıkla ... eksik yazıyor
10 Mar 2010 #9 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,819 Tepkime puanı 16 Puanları 38 guner50' Alıntı: eksik yazıyor Genişletmek için tıkla ... Eksik yazıyor ise gösterge filmi kalkmış olabilir. Göstergeyi söktünüzmü hiçç.?
guner50' Alıntı: eksik yazıyor Genişletmek için tıkla ... Eksik yazıyor ise gösterge filmi kalkmış olabilir. Göstergeyi söktünüzmü hiçç.?
10 Mar 2010 Konuyu Başlatan #10 guner50 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 MOKIA' Alıntı: Eksik yazıyor ise gösterge filmi kalkmış olabilir. Göstergeyi söktünüzmü hiçç.? Genişletmek için tıkla ... hayır sökmedim birden bire oldu gösterge filmi nedir anlamadım yada nasıl tamir edilir
MOKIA' Alıntı: Eksik yazıyor ise gösterge filmi kalkmış olabilir. Göstergeyi söktünüzmü hiçç.? Genişletmek için tıkla ... hayır sökmedim birden bire oldu gösterge filmi nedir anlamadım yada nasıl tamir edilir