KILIÇDAROĞLU ve KANAL B’deki Terbiyesiz Diyalog!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sunucu bariz kılıçtaroğlu na yamanıyor. özellikle puşt muşt diye ifadeler kullanarak ne kadar anti Akp ci, ne kadar çok chp ci olduğunu göstermeyi amaçlıyor. bana sorarsanız cem yılmaz ın bir reklamında dediği gibi bu tip adamlar "ATENA(asena)". dansöz gibi dönüyorlar. kılıçtaroğlunu da severim ama burda onunda ne kadar siyasetin yolu yordamına uyduğunu açık ve net gördüm. ne mi beklerdim kılıçtaroğlu ndan; bu tarz konuşmayalım, herkes hak ettiği oyu alır deyip olayı kapatmalıydı. bunu diyebilecek siyasetçi olsa zaten Türkiye çoktan çok daha güzel yerlerde olurdu

sunucu bariz kılıçtaroğlu na yamanıyor. özellikle puşt muşt diye ifadeler kullanarak ne kadar anti Akp ci, ne kadar çok chp ci olduğunu göstermeyi amaçlıyor. bana sorarsanız cem yılmaz ın bir reklamında dediği gibi bu tip adamlar "ATENA(asena)". dansöz gibi dönüyorlar. kılıçtaroğlunu da severim ama burda onunda ne kadar siyasetin yolu yordamına uyduğunu açık ve net gördüm. ne mi beklerdim kılıçtaroğlu ndan; bu tarz konuşmayalım, herkes hak ettiği oyu alır deyip olayı kapatmalıydı. bunu diyebilecek siyasetçi olsa zaten Türkiye çoktan çok daha güzel yerlerde olurdu

Cem Yılmaz'ın diğer reklamı daha iyi; EĞİTİM ŞART

Haberal egitimci :)

İşte siyasetin gerçek yüzü arkadaşlar işin gerçeği hepimiz partimize oy veriyoruz
Çünki siyasetçilerin hepsi aynı benim siyasi ideolojim sağ kesim olduğu için ben hep sağcı partilere oy veririm

Solcuda sol partiye oy verir burda akp nin yada mhp nin yolsuzlukları olsa bile vatandaş sagcıysa partisine oy veriyor

Aynı şey Chp için ödp için İp için yada TKP içinde geçerli burda hepsinin yaptığı yolsuzlukları yazsan ne fayda yine solcu solcuya verecek

Kısaca hiç birbirimizi bu adamlar için kırmayalım oyların gideceği yer her zaman bellidir Kimse yapılan hizmete yapılan yolsuzluğa bakmaz herkes kendi ideolojisine uygun partiye oy verir

Haberal'ı Ankara'da oturupta bilmeyen yoktur heralde. Söylenildiği gibi bu sefer menfaati o yönde olduğu için elinden gelen puştluğuda yapar. Medyada siyaset olmaması gibi bişey mümkün değil hele bu hükümette. Adamlar kendileri hakkında iyi haber yapmayan habercilere savaş bayrağı açtıklarını söylüyorlar. Uğur Dündar'a nasıl çamur attıklarını dün izledim. Eşinin tek başına Brezilya'ya gitme hikayesi ERGENEKON iddianamesine girmiş. Bu olay iddianamenin ne kadar uydurulduğu ve düzmece olduğunu bir kere daha kanıtladı. Bu tarz kumpasları kuranların Allah sonraları hayretmesin!

ne güzel.. katılıyorum savaş abime.. EĞİTİM ŞART.. ÖĞRENİM değil yanlış anlamayın.. EĞİTİM şart..

ne güzel.. katılıyorum savaş abime.. EĞİTİM ŞART.. ÖĞRENİM değil yanlış anlamayın.. EĞİTİM şart..

İbrahim sana helal olsun diyorum. Beni anladın. Yıllardır eğitim-öğretim kavgası yaparım. Ne yazık ki bir çoğumuz eğitim ile öğretimin aynı şey olduğunu savunurlar.

saol savaş abim.. inşallah yeni nesil bu küflenmiş kafaları silecek bu vatan üzerinden alacak..

bence bu o kadar da abartılacak bir hadise değil,hangimiz küfürlü ve argo konusmuyoruz ki bu hayatta insanlar kim olursa olsun,makamı,mertebesi ne olursa olsun sonuçta insan işte
hepimiz gibi o da sövmüş o kadar basit...

Geri