Kığğğ sesi hk bilgi.

tayfun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle slm. şöyle bi ses duyuyorum onun için başlığı öyle yazdım aracıma tümseklerden geçince ön lastikler geçince kığğğ diye bi ses geliyor nerden geliyor bu ses.

bu amartisörlerden geliyor diye tahmin ettim acaba alttakımda yağlanması gereken bişeyler varmı.

Amörtisörler veya viraj demirleri, amörtisör lastik veya takozları olabilir.

Bu sesler havalar soğuyunca olup ısınınca kesiliyorsa önemli değildir.

Bu sesler havalar soğuyunca olup ısınınca kesiliyorsa önemli değildir.
ağzına sağlık savaş abi...

bendede buna benzer bır ses ve haffıf bır takırtı vardı ama tabı dıreksıyonda da ayarsızlık vardı rot balan yaptırım dıye gıttım ıkı rot kolunu degıstırdım :) 170 tlye

bence sesi taklit edene kadar ücretsiz muayene yapan rot balanscılara bi gösterseniz yada amortisörcülere..

viraj demir lastiği

Viraj çubuklarındaki lastikleri söktürdüm bi güzel yağladılar ses kesildi belli bir süre sonra tekrar başladı. Bida yağlatmam yaz geliyor nasıl olsa :)

4 adet gazlı tip monreo marka amörtisör ve yeni vijaj demir lastiklerinden sonra tümsekten geçerken duyduğum ses ...
tısssss...:D
tıssss...:D

ibrahim ( maden) kardeş ne dersin bu ses taklit işinde bayağa iyiyiz değil mi tüm forum olarak...:kop:

Viraj çubuklarındaki lastikleri söktürdüm bi güzel yağladılar ses kesildi belli bir süre sonra tekrar başladı. Bida yağlatmam yaz geliyor nasıl olsa :)
o kadar söktürmüşken değiştirseydin be abim gm si 17 lira yan sanayisi 7.5 lira

Geri