Kendi Plakanizdan baska aracta gördünüz mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben gordum ıst ticari taksıde gördüm ikiside accentti birinin üstüde durak ısmı yazıyodu diğerınde yazmıyodu buyuk bır ıhtımalle durak yazmayan sahteydı :)

gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor çevre iyice kötüleşti insanlar açlıktan ne yapacağını şaşırdı devletin buna el atması lazım en başta işsize iş olanağı yaratması lazım

açlıktan değil arkadaşım, bir taksi plakası 500 milyara satılırsa adam ne yapsın. Taksi plakasının mafyası oluşmuş durumda. Yeni plaka verilmediği sürece bu sorunlar ticarilerde devam eder böylece. Sivil araçlarda pek büyük bir sorun olmadığı kanısındayım. 12 senedir araç kullanırım kendi plakamı hiç görmedim.

bir kez görür gibi oldum ama aynı değilmiş sadece bir harfi farklıydı

Benim arkdaş 1 yıl önce aldıgı Passatın plaksını bi başka passatta görünce adamı durdurup polis çagırmış :D
Arkdaşın aracı aldıgı istanbuldaki kişi sahtekarın tekiymiş, arkadaşımın aracı sahte ve çalıntı çıktı herşey okadar güzel ayarlanmışki sormayın :D ikinci el alırsanız ve plakanızdan yolda görürseniz siz siz olun bırakın gitsin :p
yada alınca ruhsat işlemlerin kendi elinizle yaptırın;)

görsem ilk başta adamı takip ederim sonra araba satılık mı falan derim kac model nerden aldın gibi biraz muahhbet etmeye çalışırım baktım ters biri söker giderim plakayı :)

doğan şahin gibi araçların plakalarını aynı renk model araçlarda kullanıyorlar. gerçek plaka ankaradaysa sahtesi kırıkkale de mesela.

arabayı çaliyolar sonrada aynından bulup plakasını kopyalıyolarmış.
ikiz araba diyolar ve cok ucuza satıyolarmış bu arabaları.
allah kimsenin başına vermisin kötü bi durum.

Aynı plakayı görsem hemen cep telimle fotoğrafını çekerim ve hemen polisi ararım nede olsa ruhsat bende :)

0346.jpg

ayrıca bu sadece ülkemizde değil :D

identical-license-plates.jpg

Geri