Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve aracımdaki bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Araca iki kişi oturup emniyet kemeri takmadan devam ettiğimde kemer ikaz sesi ötmeye başlıyor, daha sonra iki emniyet kemerini de takıyoruz ve ikaz sesi susuyor. buraya kadar her şey normal, fakat emniyet kemerlerini takıp ikaz sesi sustuktan sonra sinyal verdiğimde sinyal sesi değil kemerler takılı olduğu halde emniyet kemer ikaz sesi çıkıyor. bu sırada kemerleri tekrar çıkarıp takıyoruz fakat ikaz sesi ötmeye devam ediyor. bu durumu defalarca denedim ve her seferinde aynı şekilde oldu. araçta sadece ben oturduğum zaman böyle bir sıkıntı kesinlikle olmuyor. özellikle ve her defasında iki kişi oturduğunda oluyor. araca iki kişi binip kemer ikazı hiç ötmeden kemerleri takınca yine olmuyor, sadece kemerleri ikaz sesinden sonra takarsak oluyor bu sorun. aracı 3 gündür cevizlibağ odak servisine götürüyorum ve 3 gündür hallettik diye beni arıyorlar ancak aracı teslim almaya gittiğimde sorunun devam ettiğini görüyorum. birlikte test sürüşüne çıkıp kendim sorunu gösterdim ve yine baktılar, bu seferde sorunun necvox navigasyondan kaynaklandığını söylediler. önce necvox firmasından birileri odak servise gidip aletin bir parçasını değiştirdiler ve sorun çözüldü dediler, ancak aracı teslim aldığımda sorunun devam ettiğini gördüm. bu sefer de beni necvox servise yönlendirdiler ve orada cihaz komple değişti çeşitli testler yapıldı ancak sorun hala devam ediyor. son seçenek olarak pazartesi günü aracın orjinal müzik sistemi geri üstüne takılacak ve yine sorun devam ederse sorunun necvox cihazından kaynaklanmadığı anlaşılacak. gelişmeleri sizlerle buradan paylaşacağım. daha önce böyle bir sorun yaşayan var mıdır, yetkili servisin sorunu 3 gündür tespit edememesi normal midir bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.
araç 2013 astra j 1.4t sport otomatik vites.
saygılar
araç 2013 astra j 1.4t sport otomatik vites.
saygılar