kefilim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah yardımcın olsun

aynı olay amcamın basına geldi 50000 ytl ye kefil olmustu kefil oldugu adam da batınca butun borc amcama kaldı hala oduyor umarım bulursun adamı kurtulursun borctan gecmiş olsun

Başıma gelen olayın aynısı:mad: 2003 senesinde 800 lirayı benden söke söke almışlardı. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum,Ben üstüne su içmiştim ,umarım en kısa zamanda arkadaşına ulaşırsın.Çok geçmiş olsun.

arkadaşlar ödeyebileceğiniz miktara kefil olun
LÜTFEN

İşin çok zor,zor değil imkansız dersek daha uygun olur ,iyi niyetli olmuş olsaydı gelip size en azından durumunun açıklamasını yapardı. ALLAH yardımcın olsun.:(

cok gecmıs olsun allah hakkında hayırlısını versın ınsanoglu hataya dusmeden anlayamıyo bazı seylerı sımdı herkes dıyo kefıl olunurmu dıye ama ıste kefıl olman ıcın geldıgınde o kısının samımıyetıne ve dostluguna guvenıp verıyosun ama borcluyada bısey dıyemıycem belkı ne sebepten senı bu hale dusurdu 17 yıllık dostuna kazık atmak ıstemez kımse yada kazık atmak ıcın 17 yıl beklemz bence bulabılrsen konus ve sende anlat durumunu bırlıkte bır care bulun ama gec kalmadan bır avukata danıs sımdılık ne yapabılırsın yada sıtede uye olan hıcmı avukat aradas yok yardımcı olsa bır yol gosterse

para bi yerde belki halledilir de adama koyan en yakın arkadaşınındostum dediğin kişinin sana böyle bişey yapmış olması :(

ben olsam yakaladıgım yerde herseyıne el koyarım cunku kapıma avukat geldıyse bıde aıleme rezıl olduysam elaleme gerını yaparım devır deyıstı eskı ısler yok artık artık arkadaslıkların %80 paran varsa araban varsa ben senın arkadasınım dıyor yanıı nerde o eskı arkadaslıklar nerde o eskı dostluklar hersey bıttıı ıstanbul capında 100 bın kısı tanıyorsam sadece 5 kısıyle gorusuyourm elın yunanını beyenmezsınız adam athınadan kalıp antebe asker zıyaretıne gelıyor 2 gunlune daha ne dıyım artık hersey bıtmıs ... arkadasım allah sana yardımcı olsun dıcemkı burda sana yardımcı olalım para topluyalım 100 kısı cıkar veya cıkmaz yanı o durumdayız adam 15 mılyara ruhunu satmıs daha ne dıyımkı kusura bakmayın b u durumda cok hassasım dost kazıgı dıye buna drler basıma geldı gı ıcın bılıyurm en yakın arkadasım benım ofıcte 200 euro mu goturduu cameradan gordum ve bu adamla yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı denenmısı denemıceksın ......

Arkadaşım,

Sen ne olursa olsun, elindeki bütün belgeleri de alarak bir avukata git. O sana yol gösterir. Bir arkadaşın dediği gibi" para kaptıracaksın" ama (bir avukat olarak bu lafı da kınıyorum ya neyse) en azından sana daha doğru yol gösterir.

Kefil olduğun için senden veya asıl borçludan hangisini uygun görürlerse ona başvurabilirler. Genelde borçlu zaten borcunu ödememiş olduğundan kefile başvururlar.

Akabinde sen borcun tahsili için asıl borçluya rücu edebilirsin, ki bu durumda bir icra takibi yapman gerekecek ve avukat tutman bu aşamada sana gerekecek.

Geçmiş olsun.

vallaha bu kefil işi cok sakat ya insallah duzelir durum

Geri