kefilim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

horizon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 17 senedir çok iyi tanıdığım bi arkadaşıma kefil olmuştum (15.000)ytl kendisi işyeri sahibi zengin sayılır. bugün bankadan aradılar 95 gündür ödemiyormuş bugün ödeyin yoksa takibe vereceğiz diyorlar ve ben o arkadaşıma ulaşamıyorum artık kimseye güven kalmamış bir daha babama kefil olurmuyum acaba.. siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin veripte kötü olacağınıza vermeden kötü olun daha iyi. en azından vermeden kötü olunca daha sonra arayı düzeltebilirsiniz ama böyle asla...

''babana bile kefil olma'' bu sözü her ne kadar sevmesemde maalesef devir artık böyle kimseye güvenilmiyor

bu kefil olayını anlamış değilim zaten
adam ödemiyo gelip senden paşa paşa alıyolar, ne biçim iştir bu yaw
türkiyeden başka yerde var mı acaba??

çok geçmiş olsun umarım arkadaşına en kısa zamanda ulaşırsın

Geçmiş Olsun, Çok hassas bir konu dikkat etmek lazım

abi geçmiş olsun ama insan ancak böyle durumlarda anlıyor gerçek dostunun kim olduğunu ne acı değilmi yazıkk:(

sağolun arkadaşlar adamın evi var arabası var 1 tane diye ondan almıyorlarmış benim hiçbirşeyim yok belediyede çalışıyorum maaşım var % 25 ini kesiyorlarmış anlayamadım gitti bakalım ne yapacağız hele bi ihbarname gelsin avukatla yapacağım bu işleri. artık gerçek dost diye birşey kalmamış.bundan sonrada kimolursa olsun böyle birşey için gelsin cebimdeki para ne kadarsa onu veririm ama asla kefil olmam kimse ama kimse için..
bu konuyuda zaten burada herkese ders olsun diye açtım siz siz olun böyle bir hataya düşmeyin..

bu ne iş böyle kim kime güvenecek

ben de bir arkadaşım için kredi çekicem. şu an zor durumda çok düşündüm ne yapsam diye ve yardım etmeye karar verdim ama verdiğim para karşılığında ondan borç senedi alıcam ne olur ne olmaz diye! biz de ailecek baya çektik bu kefillik işlerinden senin yine arkadaşın bize akrabalarımız kazık atmaya kalktı şimdi uğraşıyoruz avukat icra vs.

İşin içine para girince ne arkadaşlık nede akrabalık kalıyo. Allah yardımcın olsun.

Geri