kaza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psidia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psidia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
G%C3%B6r%C3%BCnt156.jpg
Arkamdan bir torosun çarpmasıyla tampon,bagaj yamuldu ve sol arka çamurluk eğildi.Tabiki birde sol arka lamba dağıldı.Çarpanın 2.32 promili çıktı.Polise tutanak tutturdum yakınları geldi anlaşmöa yoluna gitmeyi deniyorlar.Sizce ne yapayım onların kaportacısı 10 günde yapabileceğini söyledi,benim ustam da tamponu ve bagajı değiştirt sol arka çamurluğu çektir tamam.arka lambayı da hallederiz dedi.Mevzu bu.Karşı taraf ödemeye hazı ama düzeltmeden yana sizce ne yapayım kasko şirketime rapor tuttursam orijinal parçasıyla değiştirirlermi tahminen kaç günde bitecek bir iş tahminen.Birde tampon+bagaj+sol arka lamba nın orijinali kaça mal olur? Aracım vecta b1.İlk kazam olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum sizlere danışmöak istedim.Teşekkürler

Bence yetkili serviste değişim yapın muhtemelen düzeltmeye gidecekler tamponu falan acımayın bence... Tertemiz y.serviste değişimleri yapılsın...

G%C3%B6r%C3%BCnt156.jpg
Arkamdan bir torosun çarpmasıyla tampon,bagaj yamuldu ve sol arka çamurluk eğildi.Tabiki birde sol arka lamba dağıldı.Çarpanın 2.32 promili çıktı.Polise tutanak tutturdum yakınları geldi anlaşmöa yoluna gitmeyi deniyorlar.Sizce ne yapayım onların kaportacısı 10 günde yapabileceğini söyledi,benim ustam da tamponu ve bagajı değiştirt sol arka çamurluğu çektir tamam.arka lambayı da hallederiz dedi.Mevzu bu.Karşı taraf ödemeye hazı ama düzeltmeden yana sizce ne yapayım kasko şirketime rapor tuttursam orijinal parçasıyla değiştirirlermi tahminen kaç günde bitecek bir iş tahminen.Birde tampon+bagaj+sol arka lamba nın orijinali kaça mal olur? Aracım vecta b1.İlk kazam olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum sizlere danışmöak istedim.Teşekkürler
.........................

Ekli dosyalar

• Görünt156.webp
    Görünt156.webp
    63.1 KB · Görüntüleme: 118
Bence yetkili serviste değişim yapın muhtemelen düzeltmeye gidecekler tamponu falan acımayın bence... Tertemiz y.serviste değişimleri yapılsın...
ilçedeyim ve malesef yetkili servis yok :(

Neden alaşmaya çalışıyorlar anlamadım.
Karşı tarafın trafik siğortası yokmu.?
Siğortaları öder senin masrafını, onlarında ceplerinden para vermesine gerek yokki.

arkadaşım git tutanağını tuttur, adam gibi yetkili serviste yaptır, bu hasarın karşı tarafa maliyeti 1800 TL civarı olacaktır, ancak şunu unutma , alkollü araba kullanan kim ise bedelini ödesin dersini alsın, yoksa 2-3 gün sonra gider birisinin canını alır , ayrıca anladığım kadarıyla Konya nın bir ilçesindesin , özelden çok iyi Opel servisleri önerebilirim , olmadı biliyosun merkez de Opel yetkili servisi var.

Hocam geçmiş olsun.Bence çamurluğu değiştirtmenize gerek yok.

[FONT=&quot]Hepinize teşekkür ederim.Kazanın üstünden 2-3 saat falan geçti de yazdıklarınızı okudukça kendime gelmeye başladım :) Bunların neden anlaşmaya gideceğini anlamadım.Adam kaçmaya falan çalıştı pek güven veren bir tip değil dediğiniz gibi tutanağı tutturup komple değişim yolunu seçmek istiyorum.Bu sefer de şu aklıma takıldı sigorta tam değişim mi yapar yoksa düzelttirme mi yapılır acaba[/FONT]

Çamurluk değişmeyip düzeltilse daha iyi olur kanaatindeyim.

özel servise götürün ben arabam çarpılmadan önceki orjinalliğini geri istediğim için bunu yenisiyle değiştirin diye teklif edin bence...adamın biri gelcek arkadan güzelim arabanıza vurucak yamalı yamalı bineceksiniz bence mantıksız

Geri