Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.........................Arkamdan bir torosun çarpmasıyla tampon,bagaj yamuldu ve sol arka çamurluk eğildi.Tabiki birde sol arka lamba dağıldı.Çarpanın 2.32 promili çıktı.Polise tutanak tutturdum yakınları geldi anlaşmöa yoluna gitmeyi deniyorlar.Sizce ne yapayım onların kaportacısı 10 günde yapabileceğini söyledi,benim ustam da tamponu ve bagajı değiştirt sol arka çamurluğu çektir tamam.arka lambayı da hallederiz dedi.Mevzu bu.Karşı taraf ödemeye hazı ama düzeltmeden yana sizce ne yapayım kasko şirketime rapor tuttursam orijinal parçasıyla değiştirirlermi tahminen kaç günde bitecek bir iş tahminen.Birde tampon+bagaj+sol arka lamba nın orijinali kaça mal olur? Aracım vecta b1.İlk kazam olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum sizlere danışmöak istedim.Teşekkürler![]()
ilçedeyim ve malesef yetkili servis yokBence yetkili serviste değişim yapın muhtemelen düzeltmeye gidecekler tamponu falan acımayın bence... Tertemiz y.serviste değişimleri yapılsın...