Kaza yaptım

melih konuyu yeni gördüm kusura bakma
müdür geçmiş olsun yaaw
ya böyle adamların üstüne sürmücen patron
bugün bende köprüye yaklaşırken önümde e180 mercedes
adam sağ sol devamlı bir yerlere girip çıkıyor.
neyse köprüye yaklaştık,bu emniyet şeridine geçti polisi görünce önüme kırdı allahtan yavaş geliyordum biraz ilerledim hızlı manevra yaparak önüne geçmeye çalıştım tekrar emniyet şeridine geçti polisi tekrar görünce yol vermedim bu sefer bunu 3-5 metre sürükledim bu şekilde adam camı açtı ne diyor biliyormusun polisi görmüyormusun ya bırakta önüne geçeyim diyor;ulan sinirli olsaydım valla direk kıracaktım ama uğraşmak istemedim allahında bul dedim bastı gitti.
aynısı sen yapacaktın allahında bul deyip yavaşlayıp şiride yerleşmesini boşluğunda basıp gidecektin;allahtan sana bir şey olmamış
çok büyük geçmiş olsun;jant hariç diğer herşeyini halldersin müdür

çok geçmiş olsun.

Aynısı otobanda başıma geldi ama ben yolda istemedim. Orta şeritte 120 civarı bi hızla giderken 57 plakalı bi symbol yavaş yavaş sağdan yanaşmaya başladı. Farketmedi beni bende çarpmasın diye bi yandan ayağımı gazdan çektim bi yandan korna çaldım. Bu herif gazladı önüme geçti frene asıldı. Amacı neydi ne yapmaya çalışdı bilmiyorum ama o hızla dobloyla arkadaki 500kg yükle ona çarpsaydım sanırım öbür tarafta hesaplaşırdık adam görünümlü o yaratıkla. sonra otobanda nasıl araba kullanılması gerektiğini bilmeyen yaratığı arabasının koltuğuna pislettirdim ödünü bi taraflarına karıştırttım ama o bana kalsın.

bende kazadan sonra oyle dusundum ama ondeki araç kasıtlı fren yaptı zaten. normalde kaza yapılacak bır durum değildi. bırde adam yol vermemekte dırenınce yaktım uzunları yanaştım tabiii

Aynisini ben de yapiyorum ne yazik ki. Insan direksiyon basinda farkli dusunuyor, ama boyle olmamali. Akli selim olunmali. Benim de basima gelebilirdi boyle durumlar.. Ders cikartalim bunlardan en iyisi.

Cok cok gecmis olsun kardesim. Cok uzuldum, hepimize ders olsun arkadaslar.

tamam da benden kenar dodiklerinin, ızgaraların ve boyanın parasını istiyorlar. nasıl halledicem bunu

benden hiçbirşey istemediler...ama şölede bir durum var belki bundan farkeder.benden önceki sahibi çıkma olarak yeni tip tampon takmış arabaya bende aldıktan kısa bir süre sonra hatlı minübüsün çarpması sonucu tampon kırıldı.bende tampon deişmesini istedim eski tip tampon gönderdiler bana kbl etmedim üstündeki tampondan istedim birkaç gün sonra yenisi geldi,ben birkaç özel işlem yaptırdım tampona ondan sonra boyandı verdiler...

Son düzenleme:
herseyı hallettım :) alper saolsun su anda tamponlar topkapıda boya da =)

hadi bakalım resimleri bekliyoruz :)

Hadi hayırlı olsun. Hallettiğine sevindim :)

hadi hayırlısı olsun

geçmiş olsun

Geri