Kaza yaptım sizce kim hatalı?Görüşleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waziley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waziley

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Caddenin ortasından yukarı çıkmata iken fikir değiştirip ani şekilde sağa kıran amcayla çarpıştık.Bende yukarı çıkıyordum.Yarın 19 mayıs oldeğu için pazartesi vercem servise.Hata kimdedir.Sizce Oda kabul etmiyor bende kabul etmiyorum.Tutanak tuttuk.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, kaza ne şekilde oldu, başka fotoğraf yokmu ? ona göre fikirlerimizi beyan edelim.

anladığım kadarıyla siz kendi şeridinizdesiniz, diğer araç dış şeritteyken sizin üstünüze kırmış. bu durumda kendisi suçlu. sonuçta yol vemek zorunda değilsiniz, beklesin siz geçtikten sonra girsin şeride

Geçmiş olsun, kaza ne şekilde oldu, başka fotoğraf yokmu ? ona göre fikirlerimizi beyan edelim.

O ortadan yukarı doğru seyir halinde idi.Ani şekilde park etmek için sağa kırınca bende sola dönecek diye düşünüp sağından geçiyordum.Olay bu sadece bu resimler var.Polis çağırdık aranızda halledin dedi ve sadece tutanak resmini çizdi.Polisin çizdiği resimdede adam ortadan sağa girmeye çalışıyor.

anladığım kadarıyla siz kendi şeridinizdesiniz, diğer araç dış şeritteyken sizin üstünüze kırmış. bu durumda kendisi suçlu. sonuçta yol vemek zorunda değilsiniz, beklesin siz geçtikten sonra girsin şeride

Aynen öyle.Ama şerit çizgisi yok yolda.Ortadan gidiyor.

polis kendi aranızda halledin niye diyo ya alla alaa

yol göründüğü kadarıyla 4 şeritlik, kaldırım kenarlarına araçlar park ettiği içi 1er şerit gitmiş, 1 gidiş 1 gelişe dönüşmüş. böyle olduğuna görede o araç ters şeritte hareket ediyor demektir ki bu da trafik suçudur. o yüzden kesinlikle suçludur.

benimde başıma gelmişti, 3 gidişli bulvarda sol şeritten kavşağa yaklaştım, orta şeritte bir passat durmuş bekliyordu, tam ben solundan geçiyordum üstüme kırdı arka kapısından bindirdim. akıllı herif orta şeritten u dönüşü yapmaya çalışmış. dedim orta şeritten u dönüşü mü yapılır, adamın savunması şu oldu "kocaman araç, nerden döndürücektim geniş almam lazımdı" ulan yuh dedim sana ehliyet verenin... 3 gidiş 3 geliş bulvarda passata u çektirmek için geniş alim diye orta şeridi kulanıyorsan yuhhh derim başka bişey demem, tır döndürüyo sanki...

Dün bu şekilde banada çarpıyordu biri zor kurtardım santimle belkide onunla geçmiş olsun

Anlattığınız ve resimlerden göründüğü kadarıyla karşı taraf hatalı...

olayı birde karşı taraftan dinlemeden yorum yapmak hukuk suçudur!!

hahahah:Dşaka bir yana polisin çizdiği tutanak sizin dediğiniz gibiyse aklınız kalmasın 6/8 karşıya verir trafik kaskosundan karşılarsınız masrafınızı...
geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri