kaza-pert

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuncer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş Olsun, Allah beterinden saklasın

Bazen öyle kazalar oluyorki, adam düz yolda işaret levhasına çarpıp takla atabiliyor,her an herşey olabilir.Sürekli emniyet kemeri takılı ve çok dikkatli kullanmak gerek.Bankete, öndeki araca yada bir yere carpıp takla atmak mumkun, şaşırmamak lazım

geçmiş olsun , iyi kendinize bir şey olmamış Allah c.c korumuş .

geçmiş olsun

Geçmiş olsun.. Ben de yaklaşık 3 hafta önce kaza geçirdim. Aracım pert. Eksper geldi, raporunu yazdı ve sigorta şirketine gönderdi. Şimdi sigortadan teklif bekliyoruz. Kardeşim ben sana şunu söyliyim; Kasko şirketleri genelde aracın kasko değerini vermek istemezler. Yani tutturabildiğine.. Kasko değerinin 2-3 milyar aşağısını teklif eder.. Sen olabildiğince inatçı ve çingene olucaksın.. Verdikleri teklife hemen razı olma.. Ha baktın kasko değerini direk veriyorlar, o zaman alırsın paranı tabi..
Çok komik paralar teklif ederlerse, kabul etme.. En çok dava açılmasından korkuyorlar.. En son ihtimal dava açarım falan dersin.. Davayı kaybetmekten korkarlar, çünkü sigorta da itibar önemlidir.. Benim nişanlım hakim.. Yargıtay kararlarını araştırdık ve açılmış çoğu davayı sigorta şirketleri kaybetmiş.. O yüzden bu dava açma mevzuundan tırsıyorlar..
Kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun ALLAH korumuş sizide :( :(

geçmiş olsun sigorta şirketiyle çigen pazarlığı yapın para konusunda...

geçmiş olsun

maslaktan ayazağa istikametinde 3cü kolordudan sonraki dönemeçte oldu
ordaki vatandaşların şöylediğine göre sık sık oluyormuş.
aman dikkat

Geri