Kayserili Var Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben dayanamadım bu akşam kayseriye gidiyorum:)...
bagda bi soba+mangal yakma zamanı geldi artık;)

Ölümüne KAYSERİ

ABOOOOOVVV İşte size Erkilet tarafından bomba gibi bir Kayserili.....

Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçek bir kayserili benzinli arabaya binmez arkasına kara dumanı basa basa mazot yakar :). Tabi depoyu siz doldurmuyorsanız başka::)
Kayserili olmak anlatılmaz yaşanır...

Son düzenleme:
Haftaya kayserideyim kısmetse yeni astramızı bi test edelim :)

Yeni Gördüm Bende Yaziyi. Solda Yaziyor Zaten Memleket Kayseri.

:kop:

Kırmızılı benim amcaoğlu:D :D

Ama işin aslı Kayserilinin yerlisi(köylüsü değil) düğünlerde oyun filan oynamaz...
Bizde oyun yoktur...

Bunlar coşmuş yahuuu:pon:

Samet kayserinin köylüsü yerlisi olmuyomu yaw :) Kayserili olmak için merkezdenmi olmak gerekiyo :) Ne acayip memleketiniz var sizin..Pastırmadan bıktınız gadamı yiyonuz:pon: Gada ne la :help:

Haftaya kayserideyim kısmetse yeni astramızı bi test edelim :)
hayrola abi astrayı değiştirdinizmi ya abi senin arçla benim araç tam düşeş oluyoduk ya gittimi o güzelim şampanya rengindeki astra :cry: e benim kasırga kankasız kaldı :kop: git bakalım memlekete fotosunu çekip koyarsın artık bide acilen kasırgaya yeni kanka bulmak lazım sedan ve özellikle şampanya renginde olacak yoksa olmaz insan özelliklerini yazardı be yeav nese hayırlısı olsun bakalım darısı "tüm opelcilere":)

hayrola abi astrayı değiştirdinizmi ya abi senin arçla benim araç tam düşeş oluyoduk ya gittimi o güzelim şampanya rengindeki astra :cry: e benim kasırga kankasız kaldı :kop: git bakalım memlekete fotosunu çekip koyarsın artık bide acilen kasırgaya yeni kanka bulmak lazım sedan ve özellikle şampanya renginde olacak yoksa olmaz insan özelliklerini yazardı be yeav nese hayırlısı olsun bakalım darısı "tüm opelcilere":)

Yok ben kıbrıstayım şu an aracımda burada babam kendine yeni astra sedan aldı ben türkiyeye gidip gelirken aracı kıbrısta havaalanına bırakıyorum kısmetse şubatta mezun olunca aracımla geleceğim kayseriye.

Bende kayseriden uzakta yaşıyorum ama oralıyım arkadaş

Geri