Kayserili Var Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende varım şimdi bingöldeyim ama ah memleketim valla resimleri gördüm duygulandım

arkadaşlar isterseniz ocakta filan bi toplanalım bi yerde hem varsa bu sitenin yapıştırmaları varsa onlarıda bi şekilde temin edelim ne dersiniz?

arkadaşlar isterseniz ocakta filan bi toplanalım bi yerde hem varsa bu sitenin yapıştırmaları varsa onlarıda bi şekilde temin edelim ne dersiniz?
abi ocakta kayseriye gelme ihtimalim var eğer gelirsem organizasyona katılırım hadi gayserililer sizden ii bir organizasyon bekliyorum sonuçta hemşeriyiz :D

niye kızdınız abicim yaw olesine dedimdi geç gördüm konuyu o bakımdan yani :s

kayseriyi tebrik ederiz.. 2-1:D

Vayyy, topraklarımın gadasını alıp ağzını yidiklerimin hepsi burdaymış.
Nördünüz::))

Ben arabamı kayseridenn aldımm.gttimmm heryeri gezmedimm ama bayaa güzell yerleree gttimm.. otogarda 3 saat beklemek dışında çokk iiydii herşeyy.. otogarın içindekii çeşmedennn nerdeyse 1 bidon :) su içtimm.. melikgazideydim ama hep.. soora neydii adı oranın güzel biyerden pastırmada aldıkk..üff süperdi harbidenn..

Melikgazi zaten benim mahallem:)....
tüh nasıl kacırdık ben alırdım:D:D

Kayseri meydanda
resimin oldugu meydan kalenin başlangıcı, yer altı çarşısının girişi hemen, orda Pastırmacı Hayrullah vardır...
Hayrullah amcanın oğlu şuanda orda satış yapmakta en güzel pastırma(gercek kayseri pastırması) orda satılır:)

yaa bunlar genelde discoda yapılır. kızları tavlamak için abuk sabuk dans edilirki kızlar etkileyebilsinler :D

Geri