Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Organizasyonu üstlenmek isteyen arkadaşımız varsa seve seve yapabilir. Bu hafta sonu 24.10.2010 öğle gibi buluşmayı gerçekleştirebiliriz. Yer konusunda Kent ormanı denilen yer neresi acaba Beştepelermi? Hafta sonu havanın bozuk olma ihtimali var o yüzden Kpalı biyerler bulmak daha iyi olur düşüncesindeyim. Ama nolursa olsun yer mühim değil sizlerle bi araya gelelim yeter
arkadaşlar ben hasmi has kayseriliyim beni düşünmeyin ben gelirim ayda bir kayseriye gelir giderim evimde var orda annanemde kalıyorum gelince haci kiliç camii karşisi önem pastanesinin üstündeki bina yani karakimseli apartmani baska arzusu olan ama küfür etmeyin simdi söylüceme 24.10.2010 da istanbulda olmam gerek bir sonraki hafta olursa kesin gelirim haberiniz olsun ben siz topraklarimmi cok seviyorum
orasini vermeyimde suanda orda degilim su anda ankaradayim ve sizlerle buluşmayi cok istiyorum 24.10.2010 olmazsa cok sevinirim ama olursada caniniz saolsun bidakine gelirim ayda bir kac defa gelir giderim kayseri deki tüm herkez bizi cok iyi bilir tanimayan yokdur dersem yalan olmaz burda söylemek istemiyorum inşallah oraya geldiğimde sizlerle tanişirken beni daha iyi anlarsiniz kimlerden olduğumu daha iyi bilirsiniz ip ucu vereyim hastaneler yapildi okullar yapıldı geside sağlik ocagi var erciyes de beden terbiyesinin yaninda ufak bir sağlik ocaği var onun adina antalyada gidenler bilir hava limanina 20 km uzaklığında bir sağlik ocaği var sivas caddesinde mcdonolds yaninda kocaman bir park var adina daha ne sayim sizlere tahmin eden arkadaşlarima simdiden bir nescafe ismarlicam lütfen özel mesaj atiniz buraya yazmayiniz arkadaşlar
Arkadaşlar Nerde toplanıyoruz hala ses yok. Bu kadar Kayserilinin içinde buluşma yerini ayarlama işini Bir Allah'ın K.Maraşlısına bırakırsanız ayıp olmazmı?
Mustafa,bende kayserinin içerisinde değilim...Yoksa üstlenebilirdim...zaten volkan ayın 24'ünde şehir dışındaymış.Önce organizatör,sonra zaman ayarlaması ve okeyleşmek gerek.Yani belki süreç uzun olucak ama doğru ve düzgün bir buluşma olması gerek... Organize çok önemli...Karizmayı çizdirmeyelim yaniii...