Kayserili opelciler...

Arkadaslar on kısı ıle olmaz bu ıs daha cok talep toplamamız lazım ::)

yer konusu ise kadir hasda karar kılınsın zamanı ayarlayalım

Arkadaslar on kısı ıle olmaz bu ıs daha cok talep toplamamız lazım ::)

yer konusu ise kadir hasda karar kılınsın zamanı ayarlayalım

Bende öyle düşünüyorum...
icon14.gif

selam arkadaşlar inşallah bir aksilik olmazsa ben 27.10.2010 yolla cikacam ve ogün aksam kayseride olucam 31.10.2010 saat:17.00 ankaraya döncem arkadaşlar haberiniz olsun bir gelişme olursa tekrar buraya yazarim

Arkadaşlar, yeni kurulan KAYSERİ grubunda buluşalım...

Duyurular bölümünde link var...

Volkan , kaç gündür listede adı olan arkadaşlardan ses çıkmıyor.Kayseri içindende organizeyi üstlenecek kimse yok.Zaten çoğunluk sağlanacağınıda tahmin etmiyorum...:( Bu konuda duyarsız kalıyoruz maalesef...

Nacizane tavsiyem, insanların toplayıp şu gün bu gün diye tarih belirlemeye çalışmaktansa birisi xxx günü saat 12.00 de şu mekanda buluşuyoruz desin, gelen gelir gelmeyen gelmez.İlk buluşmalar için fazla beklenti içine girmeyin.Ben Bursada ilk kez toplanma önerip yaptıgımda sadece 3 kişi gelmişti :) şimdi koca bir ekip olduk.İlk buluşmadan sonra herkes resimleri görüp sonrakilere gelmek isteyecektir.

Volkan , kaç gündür listede adı olan arkadaşlardan ses çıkmıyor.Kayseri içindende organizeyi üstlenecek kimse yok.Zaten çoğunluk sağlanacağınıda tahmin etmiyorum...:( Bu konuda duyarsız kalıyoruz maalesef...

ben böyle olacagını biliyorum zaten::)

ya arkadaslar ben söylücemi söyledim illaki 100 kişi olmamizada gerek yok benb bu gece istanbulla gidiyorum 23:00 ucakla ondan dedim 24.10.2010 olmasinda haftaya sorun degil bide su fikirden vazgecin 1 kişi olsada bulusmadir 100 kişi olsada bulusmadir by_corsa katiliyorum maksat niyet olsun gerisi bahane bugün 10 kişi oluruz bir bakarsinizki 40 kişi olmusuz ondan inanclarimizi kirmayalim lütfen eger bu hafta yapiyorsaniz ben gelemicem herkezden özür dilerim haftaya olursada ordayim istanbuldan takip ederim tesekkür eder gözlerinizden öperim ;) mektup gibi oldu bu iş sanki ;)

Ben konuyu takip ediyorum fakat benim araçta tesisat sıkıntısı var yarın sanayide dursun ustanın yanında olacağım triger akis dış kafa disk balata tesisat sökülüp toplama kışlık bakım yağ değişimleri yapılacak büyük ihtimal cumartesine çıkmaz pazar olursa yayan gelirim:=)

Geri