kaymak asfaltta gelen boğuk ses ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
an itibari ile 4 lastiğide yeni lastiklerle değiştim.. sanki kulağıma gelmiyor artık.. yarın servise de gidecegim sabah artık istanbul yolunda ak ile kara anlaşılır olmadı arabayı hayrına bırakacagım artık:rulet:.. ama sanki gelmedi 2 gündür .. hakkımda hayırlısı artık

Allah ım yoksa dualarım kabul mu oluyor..

Savas bey haklisiniz turkiyemiz bu konuda daha pasif duruyor ornegin arac muayenesinde araca 5 dakika bakilip bakilmadigi belli deyil benim basima gelmisti bu ses olayi yolda giderken arkadasin dedigi gibi vovo sesi ben de cok arastirdim bulamadim sonucta kim buldu dersiniz araci yillik goturdugum vize islemi oluyor adam aracin lastiklerini dis kalinligini olcerken gosterdi aracla sert bir fren yapilmis surtunen yer gitmis demek istedigim burda arac muayeneye girdigi zaman cam suyundan tutunda lastik disine kadar bakiliyor bence turkiye de yakinda bu sistem gelince insallah boyle lastiklerle yollarimiz suslenmez saygilarimla .
Barboros Serin..

olay tamamen lastikten yahu...

kar tipi kışlık lstik varsa ondandır.
yumuşak hamurlu lastik alın bişi olmaz

h serısı yumusak lastık kullan ses kalmaz kısın olur boyle seyler

h serısı yumusak lastık kullan ses kalmaz kısın olur boyle seyler

ahaha aynen öyle yaptım ve ne ses kaldı ne de başka birşey .. fecaret mutluyum.. umarım başka birinin başına boyle birşey gelirse bu konudan olayı cozer ve gider kendisine h serisi paşa gibi 4 lastik alır olayda biter boylece..

cevap yazan herkese cok teşekkürler sayenizde sorun giderildi..

selam

kardeş lastikle falan alakası yok bendede aynısı oludu mıchelin lastik taktırdım ben tekirdağ çorludan silivri yoluna girdim aynı ses kulağıma geldi dönüşte robanlançıya ugradım sordum yolla alakalı bişey senin ne lastiklerde nede arabada sorun yok ...

Yolla alakası yok, zaten pürüzsüz asfaltta demiş arkadaş. Kaba asfaltta asfalt sesi arttığı için o sesi duyamıyorsunuz zaten. Aynı sorunu bende yaşadım lastik değişti, ses gitti, sessizlik geldi :)

Lastik olduğu noktasındaki görüşlere katılıyorum:)

aynı problem şu anda bende de var sebnim ses te hayalet gibi bi uğultu olarak geliyo ve arkadan geldiğinden eminim arkadaşın da dediği gibi kaymak gibi yolda belli oluyo başka yerde anlaşılmıyo yakın zamanda servise götürüp baktırmayı düşünüyorum ama benden önce yaptırırsan bilgi ver banada lütfen en azından fiyat konusunda bilgim olur bilgiler için sağolun...

"vovovovovovovovo".. evet ses budur denedim yeniden :p[/quote]

bu sesin aynısı benim aracımda da 100 km nin üzerine çıkınca oluyor.Arabayı yeni aldım ama lastiklerin durumu o kadarda kötü değil bende lastikleri bi değiştireyim sizin dediğiniz gibi

Geri