Mercanlar'dan sonra Kavuklar'da aracıma zarar verdi. Dün sabah balkona çıkıp aracıma baktığımda arka camın patlamış olduğunu gördüm ??? (aracın etrafında camın nasıl kırılmış olduğuna dair bir ip ucu bulamadım) aracı bu sefer Kavuklara götürücem dedim (geçen sene mercan'lar bagaj kapağı stop lambasını değiştirirken aracı çizdiler boyadılar v.s.) neyse aracın camını değiştirdiler ve cam silikonu kurusun diye dışarı aldılar bende gayri ihtiyari aracın yanına gittim, sağına soluna bakarken kaportada 3 yerde tornavida çiziği, bagaj kapağının içindeki plastik parçalardada deforme olmuş yerler gördüm. tabi servislerde yaşanan aynı teraneleri buradada yaşadık, yok biz yapmadık yok cam patladığında boyada zarar vermiş olabilir falan filan. Tabi burada benimde hatam çok büyük oldu, aracı servise götürmeden önce resimlerini çekebilirdim fakat bir cam değiştirmenin bu kadar sonuçlar doğuracağını nerden bilebilirdim ki ? Velasıl kelam aracın çizikleri boyanacak ve zarar gören bagaj içi plastik aksam değiştirilcek, işin bu kadarda pişkinlik olmaz dedirtecek yanı bu işlemler kaskodan yapılacak. elimde iddamı ispatlayacak fotoğraf olmadığı için ve İzmir'deki servis maceralarımdan illallah ettiğim için, nasıl yaparsanız yapın ama aracımı kusursuz geri verin dedim. çok şerefli ve namuslu kavuklar çalışanlarına kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum..