Kat ı iptal edenler, niye ah vah derler acaba.. Atmadıysan, tüv e giderken tak öyle git, geç muayeneden sonra tekrar sök, tak susturucunu, çok mu zor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya servisler kat kiralar artık.. bişey olmaztakmayın kafaya arkadaşlar..
bence çok dar bir bakış açısı. o zaman öyleymiş şimdi böyle var mı gerisi? o zaman neden renkli tv kullanıyoruz siyah beyaz neymize yetmiyor. madem katalizöre gerek yok renkli tvye, laptopa, desktopa da gerek yok...
:good: + Sizleri bilmem ama ben bu aracı alırken katalizatör, ABS, klima, hava yastığı gibi donanımlarının var olduğunu bile bile aldım, üstelik neden daha fazla donanımı yok diye de kızıyorum. ABS bozuldu, tamiri pahalı, sök at, klima bozuldu, tamiri pahalı, sök at yapacak olsaydım ne işim vardı Vectra'da, mis gibi Flash'ıma binmeye devam ederdim. Unutmayalım, her nimetin bir külfeti vardır. Ben TÜV'ün alacağı kararı destekliyorum.bence çok dar bir bakış açısı. o zaman öyleymiş şimdi böyle var mı gerisi? o zaman neden renkli tv kullanıyoruz siyah beyaz neymize yetmiyor. madem katalizöre gerek yok renkli tvye, laptopa, desktopa da gerek yok...