katilazör dolmuş veya iptal ise dikkat!

Kat ı iptal edenler, niye ah vah derler acaba.. Atmadıysan, tüv e giderken tak öyle git, geç muayeneden sonra tekrar sök, tak susturucunu, çok mu zor..

bende kat var ancak içi kurum yaptığı için boşaltıldı, :/ sanırım işimiz var muayene de martta :(:(

egzoz muayenesini Alanya tuvturkte yaptırdım.. bana hiçbir sorun cıkarmadılar? aracımda 2 adet katalizör var 2'side iptal ve yerlerinde spor tüp susturucular var hatta orta egzozlarda iptal. biraz oradaki elemanlara kalmış bişey galiba..

Son düzenleme:
ya servisler kat kiralar artık.. bişey olmaz :D takmayın kafaya arkadaşlar..

bence çok dar bir bakış açısı. o zaman öyleymiş şimdi böyle var mı gerisi? o zaman neden renkli tv kullanıyoruz siyah beyaz neymize yetmiyor. madem katalizöre gerek yok renkli tvye, laptopa, desktopa da gerek yok...

oda senin dar bakış açın.:p
benim derdim gelişen teknoloji değil, bunu nerden çıkardın anlayamadım.:confused: ben diyorum ki madem çevreyi o kadar çok düşünüyorlar bizimde düşünmemiz için yardımcı olsunlar. 97 model bi arabanın katalizatörü hala işlevini görüyormudur,bence hayır. peki şu an sıfır bi katalizatörün fiyatı ne durumda biliyormusun.:eek: muhakkak üç aşağı, beş yukarı tahmin ediyorsundur.
umarım demek istediğimi anladınız;)

Katolizötörler ile uğraşaklarına, bir teneke 10 numara yağ 30 litre mozot ile karışım yapıp deposunu dolduranlar ile uğraşsalar radar tuzaklarından elde etmiş oldukları hasılatın % 70 in üzerinde belkide daha fazlasını toplarlar.Çünki yeni uygulama geçirilecek emisyon uygulamasından sonra kontrollerde eksoz emisyon pulu almayanlara tam olarak hatırlamıyorum ama 325-350 arasında ceza kesecekler. çakma mazotu , yağ deşimyerlerinde yapanlara şahit oldum. Bunlar dolmuş münibüsleri, otobüsler ve kamyonlar , Emisyon değerlerini ve çevre kirliliğini düşünün. Adamları eksozları eski kömür ile çalışan buharlı lakomotflarin bacacası gibi. 3-5 sene öncesinde gezici emisyon ölçüm araçları trafik konrol araçları ile birlikte emisyon kontrölleri yapıyordu. O zamanlar ceza uygulaması olmayıp olmayanları yapıp bırakıyordu, şimdi buna geçerlerse çakma mazotçular yanar. :(

bence şimdiden alın bir kenarda dursun çıkmasına 300 lira filan istiyorlar yarın kat zorunlu oldumu allah ne verdiyse 500 den aşağı fiyat çeken egzozcu olmaz.

bence çok dar bir bakış açısı. o zaman öyleymiş şimdi böyle var mı gerisi? o zaman neden renkli tv kullanıyoruz siyah beyaz neymize yetmiyor. madem katalizöre gerek yok renkli tvye, laptopa, desktopa da gerek yok...
:good: + Sizleri bilmem ama ben bu aracı alırken katalizatör, ABS, klima, hava yastığı gibi donanımlarının var olduğunu bile bile aldım, üstelik neden daha fazla donanımı yok diye de kızıyorum. ABS bozuldu, tamiri pahalı, sök at, klima bozuldu, tamiri pahalı, sök at yapacak olsaydım ne işim vardı Vectra'da, mis gibi Flash'ıma binmeye devam ederdim. Unutmayalım, her nimetin bir külfeti vardır. Ben TÜV'ün alacağı kararı destekliyorum.

ben arabayı satarım ama 1800 lira katalizatöre vermem.

Geri