katalizör arızası, muayeneden kalma ve 900 tl katalizör fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RapStar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi akşamlar arkadaslar abiler bu kat olayını bende sevmiyorum arabaya bi faydası yok ama mecburen kullanılıyor muayene de çok kalan gördüm ve istanbulda bir abim var o geçen sene sıfır kat almıştı yan sanayi 150 tl ye aracı laguna 1 araç muayeneden geçmişti ben ona bir sorayım yarın opel ve her marka araca uyumlu kat var mı bir sorayım ilerde katı bozulan veya olmayan arkadaşlar muayeneden geçmek için kullanabilirler muayenede niye kat yan sanayi diye sormazlar heralde çünkü ikisinden de egzoz dumanı geçiyor önemli olan işlevi aynı işlemi yaptıktan sonra sorun olmaz

Ama arkadaşlar yeminle ihbar edilmesi durumunda adamı öttürürler.

Ama arkadaşlar yeminle ihbar edilmesi durumunda adamı öttürürler.

Bir ara Istanbul/Tuzla/Orhanli Tuv Muayene istasyonu bu konuyla ilgili tv de haberlere cikmisti. Sonra tum muayene ekibini revize ettiler.

Tapatalk Pro

Bir ara Istanbul/Tuzla/Orhanli Tuv Muayene istasyonu bu konuyla ilgili tv de haberlere cikmisti. Sonra tum muayene ekibini revize ettiler.

Tapatalk Pro

Olması gereken zaten bu. Herkes kanunlara uyacak. Burada muayeneden geçmesi mümkün olmayan adamı trafik içine salmak demek başkalarının canına malına kasıt etmek demek. Ben eksiklerimi tamamlayarak araç kullanayım malın biri de yalanla dolanla aracını muayene ettirsin sonra tutmayan freni ile gelsin bana girsin oh ne ala memleket. :sopa:

Geri