katalizatör iptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar daha önce açıldımı bilmiyorum bu konu aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

katalizatör benim araçta bitmiş tükenmiş. sıfırı çok pahalı oldugu için alamıyacagım.

acaba katalizör iptali yapan arkadaşlar varmı

yerine boru konabilir diyorlar arabaya zararı varmı. veya başka ne uygulanabilir.

yorumlar ve bilgiler için şimdiden teşekkürler

Evet ustalar bu konuya bi el atarsalar çok memnun oluruz

üzüldüm dogrusu teknis servis bölümü ve herkes bilgisiz...

benim bildiğim onun adı katalitik konvertör eksoz gazlarını çevreye zarar vermemesi için ekstra yakma işleminden geçiren bir parça..
daha önce bu konuda forumda bi fikir teakkisi yapıldı diye hatırlıyorum..
neyse mevzuya dönecek olursak iptal ediliyor sanırım lamda sensörü diye bir sönsörden söz ediliyodu kat iptali yapınca motor elektroniği lambası yanıyo felan.... benim arkadas focusun kati eksozcuda kesip içini temizleyip geri takmışlar baya memnunum dedi...
sonuç iptal ediliyo ama herkesin bu konuda farklı tecrübeleri var yaşayıp bakmak lazım... çıkma kat. bulabilirsin ama ne kadar sağlıklı olur meçhul...

bilgi için tşk ederim. bugun egsozcuda halletim yerine 80 ytl ye bir parça taktırdım. yorumlar için teşekkürler.

konu kapanabilir.

üzüldüm dogrusu teknis servis bölümü ve herkes bilgisiz...
bende sizin yorumunuza üzüldüm.:( :( :mad: nedemek burdaki herkez bilgisiz.herkez burda birisi konu açsında yorum yapalım diye beklemiyo..ustalar hele hiç bekelemiyo.malum yaz mevsimi işler yoğun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri