arkadaşlar katalitik konvertör neden dağılır. ayrıca aracımda lpg var 3500 km oldu, şu katalitik konvertör dağılmış durumda. araçda lpg olduğundan dolayı servis garanti kapsamında yapmıyor. arızanın lpg kaynaklı olduğunuda söylemiyorlar. arızanın lpg den kaynaklandığından dolayı yazı istiyorum onuda vermiyorlar. sonuçta lpg de kendi garantisini veriyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. servisi talan ettim resmen. bu nasıl bir servis anlayışıdır onuda anlayamadım. opel müşteri destek hattını aradım sorunumu çözmek yerine daha fazla yokuşa sürüyor onlarda. lpg taktırırken servise danıştınızmı diyorlar. ayrıca biz opel olarak landirenzoyu öneriyoruz sizinli lpg sistemi farklı bir marka dediler. bende buna istinaden farzedelimki landirenzo taktım aynı arızayı yine verdi ne olacaktı masraflarımı üstlenecekmiydiniz dedim onada cevap yok. Ford focusumu mumla aramaya başladım kısacası. böyle bir servis, müşteri hizmeti anlayışı olamaz diye düşünüyorum. son çare olarak tüketici koruma derneği kalıyor.