kaskonuz varmı varsa hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güneş Sigorta, memnunum.Diğer bir arcımız pert olmuştu bir miktar ugrasmıştık ama memnunum. 45 günde aracın parasının tamamını almıştık, bilmiyorum diger şirketlere göre normal midir

aracı aldğımdan beri finanstı şimdi adı değişti fiba sigorta oldu herkese tavsiye ederim 10 numara hizmet var

HDI sigortadan evim ve arabam kaskolu. oldukçada memnunum.

Şeker sigorta yerine gelen liberty sigortayı kimseye tavsiye etmiyorum bu arada

benım kı başak sigorta bende acentesiyim:D

pak :D cigorta

yavuz abi iyiymiş yok cigorta acentezi!.. :)

ray sigortanın güvencesi altında aracım ufak tefek hasarlarda bi sorun yaşamadım şimdiye kadar ki araçlarımda

Şu anda axa oyak, ama yaşamış olsuğum kazada sergiledikleri sigortacılık anlayışı nedeni ile bir daha tövbe. Bu konuyla ilgili bir başlık açıp başımdan geçenleri tüm arkadaşlara anlatmayı düşünüyorum ki herkes, kasko yaptıracağı zaman ismine güvenip te benim düştüğüm hataya düşmesin.

Axa oyak ın ben başka bir yönüne değinmek istiyorum daha öncede böyle bir konu açmıştım.
İsmi geçen sigorta şirketi ermeni soykırımında zarar gören kişilere yani ermenilere tazminat ödüyor.
Lütfen kasko yaptırırken bunlara dikkat edin.

axa sigorta 10 senelik kaskomuz.Allah'a şükür hiç kaza yapmadık hizmeti nasıldır bilmiyorum.Allah kimseyide muhtaç etmesin...
Yukarda yazdığımdan sonra birdaha düşürsünüz umarım. tereddütü olan bu konuyu internetten araştırabilirsiniz.

Benim sigortam ergo isviçre bir sorun yaşamadım şimdilik.
Ayrıca Ergo isviçrenin 150 liraya kasko seçeneğide var arkadaşlar. Bu secenegi secersenizz sadece çarpışmayı ödemiyor Çarpışmanın dışında herşey var çalınma terör yangın doğal afet trafik sigortası zaten 8000 ytl ye kadar ödüyor aracını az kullanan ve trafiğin az olduğu yerlerde ideal bence.

Son düzenleme:
her sene başka firmaya yaptırıyorum. Hangisi uygun fiyat verirse :) Bu sene Axa oyak lıyım :)

Geri