Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dastr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dastr.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün aksam yolda gelirken ufak capı bı kaza geçirdik , aracım opel astra h 2004 model sol dikiz aynası kırıldı acaba ne kadardır nasıl ögrenebilirim orjinali birde, kasko bozulmadan aynayı yaparlar dıye birşey duydum böyle birşey söz konusumu ?

arkadaşlar dün aksam yolda gelirken ufak capı bı kaza geçirdik , aracım opel astra h 2004 model sol dikiz aynası kırıldı acaba ne kadardır nasıl ögrenebilirim orjinali birde, kasko bozulmadan aynayı yaparlar dıye birşey duydum böyle birşey söz konusumu ?
Geçtiğimiz yaz benimki de kırılmıştı.Yetkili servis 180TL istedi.25 liraya yan sanayi aldım.Kasko bu masrafı karşılamıyor.Hasarsızlık korumanız varsa olabilir.

Geçtiğimiz yaz benimki de kırılmıştı.Yetkili servis 180TL istedi.25 liraya yan sanayi aldım.Kasko bu masrafı karşılamıyor.Hasarsızlık korumanız varsa olabilir.

sadece ayna degil ama kasada kırıldı elektronigi hala calısıyor ayna ve kasası ne kadardır bi bilginiz varmı. yetkli sevisle yan sanayi o kadar fark ediyor mu ?

Eğer suç karşı tarafa verilirse karşı tarafın sigortasından serviste yaptırın ama eğer suçu sizde bulurlarsa yan sanayi alıp takın komple olarakta satılıyor..

Neden derseniz aynısı başıma geldiki park halinde kırıldı serviste kaskomdan yaptırdım hasarsızlığımı yedi hasarsızlıkta %30 yani bana 400-500tl olarak yansıdı kasko yaptırırken zaten erviste sigortadan 400-500 bi rakam almıştı kendi paramla serviste yaptırmış oldum...

buyrun 65tl kapağı kasası motoru camı komple fiyatı http://www.opelparcaci.com/Urun/Ope...nasi-SOL-2004-2009-Modeller-Icin-pmu1586.html
burada da 70tl http://www.opelgm.com/Opel-Astra-H-Sol-Dis-Dikiz-Aynasi-Komple-Elektrikli,PR-2344.html

650 tl ödedim. Kaskom aynı hafta ücreti hesabıma yatırdı.
Hasarsızlık Korumadan yaptırdım. Kaskom bozulmadı.

650 tl ödedim. Kaskom aynı hafta ücreti hesabıma yatırdı.
Hasarsızlık Korumadan yaptırdım. Kaskom bozulmadı.

hasarsızlık koruma ne oluyor ?

Geri