Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler..

19.500 e 2007 Model Micra Passion DCI araç aldık geçen hafta. Kasko için birkaç yerle görüştüm uçuk fiyatlar veriyorlar.

Tanıdık acenta kaskocu yada uygun teklif alabilen bir üyemiz varmı diye merak ettim.

30.000 dan fazla olan opel aracımızla neredeyse aynı bedelleri uygun görüyorlar.. sacmalık.

benim yakın bir tanıdığım var özel mesaj atarsanız sizin için fiyat alabilirim.

İyi günler..

19.500 e 2007 Model Micra Passion DCI araç aldık geçen hafta. Kasko için birkaç yerle görüştüm uçuk fiyatlar veriyorlar.

Tanıdık acenta kaskocu yada uygun teklif alabilen bir üyemiz varmı diye merak ettim.

30.000 dan fazla olan opel aracımızla neredeyse aynı bedelleri uygun görüyorlar.. sacmalık.
bana tc kimlik ve plakanıirtibat numaranı ver pazartesi ararım seni

Aynı fiyatlara alınan araçlarım kasko prim bedelleri bile aynı olmuyor. Bildiğim kadarıyla araçların üretildiği ülkeler, model ve parça durumları bile dikkate alınıyor. Avrupada üretilen araçlar uzak doğuda üretilen araçlardan daha ucuza kasko yapılıyor.

ayrıca araçların kaza yapma istatistikleride önemli mesela pejo 106 kaskosu pejo 406 kaskosuyla aynı olabilir

Araca sunulan servis hizmetleride etkliyor...Abimde peu 107 vardı, kardeşimde C1 ikiside neredeyse aynı araçlar olmasına karşın, Türkiye genelinde Peugeotun servis ağının daha yaygın olması sebebiyle KASKO su 100 TL gibi daha az ödeniyordu.

Geri