Arkadas Aglayanin mali Gülene yar olmazmis..
Ama yinede karar senin.
Ama yinede karar senin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga78' Alıntı:dogru güzgün ve iyi anlaşma olan koskolar var sadece anlaşmana baglı 600 ytl yede kasko var 1300 ytl yede ben 650 e yaptırmıştım küçü bi hasardan 8 gün yattı ve senet imzalayıp aldım gedizlerden aracımı çünkü ödeyip ödemeyecekleri belli degilmiş vs tabi gedizlerin anlaşmazlıgı beni etkile ama neyse bu kasko bilinen büyük bi şirket sözde
bende iptal ettirdim neme lazım bide pert olmuş olsa hiç alamıyıcam yada düşük degerden ödeme yapacak
gittim sözleşmesini iyi okudum ve birazda fark vererek 950 ytl e yaptırdım başka bi firmada
10 ytl fark verip araç içi kıymetli eşyayıda dahil ettim 1000 ytl e kadar özel eşyayı karşılıyor
arkadaşın durumuna gelince milli servettir o far araba senin olabilir ama milli servet hepimizin ve küçük hesaplar yaparsan büyük tahsilatlarla karşılaşırsın bu kesin bişiydir onun için yapma bence![]()
God_is_Love' Alıntı:ÖzeL Serviste Çalı$an Arkada$Lar , ARacımın Kaskosu ßozuldu Ve OrjinaL Farlari Kırıp Deği$tirmek istiyorum ßa$ka Versiyonu iLe NasıL kaskodan yararlanarak yapaßilirim ? Veya yapma imkanım Varmi