Kasko iLe

Arkadas Aglayanin mali Gülene yar olmazmis..
Ama yinede karar senin.

aga78' Alıntı:
dogru güzgün ve iyi anlaşma olan koskolar var sadece anlaşmana baglı 600 ytl yede kasko var 1300 ytl yede ben 650 e yaptırmıştım küçü bi hasardan 8 gün yattı ve senet imzalayıp aldım gedizlerden aracımı çünkü ödeyip ödemeyecekleri belli degilmiş vs tabi gedizlerin anlaşmazlıgı beni etkile ama neyse bu kasko bilinen büyük bi şirket sözde

bende iptal ettirdim neme lazım bide pert olmuş olsa hiç alamıyıcam yada düşük degerden ödeme yapacak

gittim sözleşmesini iyi okudum ve birazda fark vererek 950 ytl e yaptırdım başka bi firmada

10 ytl fark verip araç içi kıymetli eşyayıda dahil ettim 1000 ytl e kadar özel eşyayı karşılıyor

arkadaşın durumuna gelince milli servettir o far araba senin olabilir ama milli servet hepimizin ve küçük hesaplar yaparsan büyük tahsilatlarla karşılaşırsın bu kesin bişiydir onun için yapma bence :(

Biz sigortalarla ortak iş yapıyoruz sunu diyebilirim sigorta sirketleriyle istediğin anlaşmayı yap istiyorsan en pahalısı olsun ,% 90 hatta hepsi policede yazan kasko bedelini tamamını vermiyor bu yüzden taraflar arasında aylar süren davalar oluyor....

iLgi aLaka için hepsinize T$k Ederim...

Arkada$ Konuyu ßen açtığım için yorumlarınıza dayanak küçük hatırlatmalar yapmak istiyorum... Haramdan , İsraftan , miLLi GElirden Söz Ettiniz.
Araßaya ßinen 18 - 40 ya$ Arası insanların yoLda Gidişleriniz Görmediniz Galißa miLLet makastan yOl Gidemiyor ßirßirni Geçmek için Ölümüne Gaz ßasıyor.O yakan ßenzin O kazaLar Türkiyede milyonlarca insan ölüyor ßunlarin %50 si Min Hızdan yani.+ Kasko konusunda ise ßen yıLLık 1000 ytL ödüyorum 2 yıLdır Aracım kaskolu ßu yıL ßozuldu 500 ytL Masraf için Farlarimda 400 ytL tutsa Verdiğim 2000 ytL kar$ılık 900 kullanmı$ oluyorum.Haram oLduğunu düşünmüyorum + zaten yaptırmıcam Milli servet dü$manı olarak lans edildim üzüLdüm Açıkcasi....

God_is_Love' Alıntı:
ÖzeL Serviste Çalı$an Arkada$Lar , ARacımın Kaskosu ßozuldu Ve OrjinaL Farlari Kırıp Deği$tirmek istiyorum ßa$ka Versiyonu iLe NasıL kaskodan yararlanarak yapaßilirim ? Veya yapma imkanım Varmi

Kardeş gelecek olan experin sana orijinal far verme garantisi yok çıkma bile verebiliyor, bazaen tamir veriyor. ama asla fabrikasyonun dışında bir far vermiyor. bence sen zararlı çıkarsın:hıh:

üç kuruş kar edecem diye harama girme daha fazlası bir şekilde cebinden çıkacaktır emin ol

Geri