Kasko iLe

Bazı kaskolarda yılda 2 defa far değiştirme imkanı oluyo hasarsızlığı bozmadan ama orjinali ile değiştirir ...

Kasko kırılan farın üzerinden parca kod no. yu alıp ona göre bedelini öder sanırım? yani senin için birşey değişmez bence.Farkını verme olayı olabilir ama onun içinde , yukarıda arkadaşların yazdıklarını bir incele derim...

Bazı şirketler far hasarsızlık indirimini kaldırmışlar.
Ata sözünden yola çıkarsak:(Bir kötünün yedi mahalleye zararı var.) Herhalde amaç dışı uyguılamalardan olacak ki sonuç bu olmuş.:(

kurt.ibrahim' Alıntı:
Bazı şirketler far hasarsızlık indirimini kaldırmışlar.
Ata sözünden yola çıkarsak:(Bir kötünün yedi mahalleye zararı var.) Herhalde amaç dışı uyguılamalardan olacak ki sonuç bu olmuş.:(
:good:
Malesef bazıları vur deyince öldürüyo ve kurunun yanında yaş da yanıyo ...

ewet kasko senin kaskon.tabiki istediğini yapma özgürlüğün bulunmakta.Ama bu tür keyfiyetlerde içinde olmak üzere israfın sonucunda yüksek pirimler belirleniyor ve herkesi etkiliyor.ince düşünmek gerekirse dedim yani.

Kasko firmaları bence böyle davranışları hakediyor sömürebildiğiniz kadar sömürün derim ben haram helal orasına birşey diyemem,sonucta paranızla bu değişimi karsılıyorsunuz ben cok iyi biliyorum kazadan sonra aracından memnun olmayıp kasti perte çıkaranları.Tabi perte çıkmıs araçlar içinde firmaların %90 kaskoda gözüken değeri vermiyor bunuda bilin.Yani paranın karsılığını alamıyorsun.

coRSac' Alıntı:
Kasko firmaları bence böyle davranışları hakediyor sömürebildiğiniz kadar sömürün derim ben haram helal orasına birşey diyemem,sonucta paranızla bu değişimi karsılıyorsunuz ben cok iyi biliyorum kazadan sonra aracından memnun olmayıp kasti perte çıkaranları.Tabi perte çıkmıs araçlar içinde firmaların %90 kaskoda gözüken değeri vermiyor bunuda bilin.Yani paranın karsılığını alamıyorsun.
dogru güzgün ve iyi anlaşma olan koskolar var sadece anlaşmana baglı 600 ytl yede kasko var 1300 ytl yede ben 650 e yaptırmıştım küçü bi hasardan 8 gün yattı ve senet imzalayıp aldım gedizlerden aracımı çünkü ödeyip ödemeyecekleri belli degilmiş vs tabi gedizlerin anlaşmazlıgı beni etkile ama neyse bu kasko bilinen büyük bi şirket sözde

bende iptal ettirdim neme lazım bide pert olmuş olsa hiç alamıyıcam yada düşük degerden ödeme yapacak

gittim sözleşmesini iyi okudum ve birazda fark vererek 950 ytl e yaptırdım başka bi firmada

10 ytl fark verip araç içi kıymetli eşyayıda dahil ettim 1000 ytl e kadar özel eşyayı karşılıyor

arkadaşın durumuna gelince milli servettir o far araba senin olabilir ama milli servet hepimizin ve küçük hesaplar yaparsan büyük tahsilatlarla karşılaşırsın bu kesin bişiydir onun için yapma bence :(

bence harama girme boşver...artı değiştirtmezler de zaten....

Geri