kasko hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma kasko yaptırmayı düsünüyorum şöyle bir şey aklıma takıldı şimdi benim aracım kaskolu diyelim bir kaza olmuş olsa ve karşı taraf yüzde yüz kusurlu olsa ben aracı karşı tarafın trafik sigortasından yaptırıp kaskomdanda aynı ucreti alabiliyor muyum .

Tek seçeneğiniz var. Ya kaskonuza yada karşı tarafın sigortasına yaptırırsınız. 2 Taraflı hem para hem de hasarı yaptırmak diye bişey yok.

arkadaşlar aracıma kasko yaptırmayı düsünüyorum şöyle bir şey aklıma takıldı şimdi benim aracım kaskolu diyelim bir kaza olmuş olsa ve karşı taraf yüzde yüz kusurlu olsa ben aracı karşı tarafın trafik sigortasından yaptırıp kaskomdanda aynı ucreti alabiliyor muyum .

kesinlikle yaptırırsınız, zaten kural öyle, istediğiniz yerde yaptırırsınız, sigorta şirketi parayı sizin hesabınıza yollar, bankadan alıp verirsiniz,( kaportacı, boyacı yada tamirciye v.b.) zaten kaskonuz varsa hasar dosyanızı kaskonuzun bulunduğu firmaya trafik sigortanızdan açtırır kendi kasko firmanıza hasarsızlığı bozmadan yaptırırsınız,,

Son düzenleme:
Geri