Kasko fiyatım 930 çıktı. Bu normal midir? Yoksa başka yerlere de sorayım mı?

kac tane yere sordum en ucuzuna 1200 falan cıktı :)

Adamlar yaşınıza ehliyetin kaç yıllık olduğuna ve plakaya çok dikkat ediyorlar.

merhabalar ben geçen temmuzda 2006 1.3cdti asrta h aracıma 560+50 tl yedek anahtar primi ile 610tl ye 10 taksitle çanakkale-Biga da yaptırdım..nasıl fiyat iyi mi?

Buarada 15.08.2009 tarihinde 2008 model 1.4 HB araçımı full kasko 650ye yaptırmışım bugün extrelere bakarken dikkatimi cekti.

ilk defa kasko yapılıyorsa pahalıya mal olurr daha sonraki senelerde kazasız lık indirimi ile düşerrr

arkadaşlar herkes kasko bedeli paylaşmış kimse teminatlardan bahsetmemiş. önemli olan neye ve ne kadar kasko yaptırdıgınız.
1- yaşınız ve ehliyetinizin yaşı
2- aracınızın ekstraları ile (LPG, ialve teyp ses sistemi vs) değeri
3- Trafik siciliniz
4- Teminat oran ve değerleri vs vs toplam kasko bedelini etkileyen değerlerdir.

Ben 5 senelik ehliyetle toplam 4 ufak tefek kazaya karıstım. bana vurdular ben vurdum vs :) benim aracı aldıgım kişi 750 e muafiyetli kasko yaptırmışken ben aynı sigortacıdan 1100 e fiyat aldım.

Ayrıca poliçenizde ne var önemli. mesela benim şu an full kasko ve aractan çalınan bir değerlim için 200 tl ye kadar ödemeleri var. diğer teklif aldıgım firmalarda bu yoktu. veya köye gidiyorum yolda kaldım. hemen ucretsiz arac temini konaklama hizmetleri vs vs. bu gibi ilaveler kasko bedelini şişirir.

yoksa gidin dar kapsamlı kasko yaptırın 200-250 e sadece yanma çalınmayı terör zararlarını vs ödüyorlar. ;)

Kısaca kaskonuzun bedeli değil neye bedel oldugu önemli.

2005 astra cdti ya 2000 tl den aşşağı kasko çekmiyolar bana,anadoluda 2500 çekiyo
finansbank bile 2300 çekti.nerden bukadar çok kaza yaptım diyorum kendi kendime

Slmlr,

2001 Astra G Edition aracim icin yaklasik bir aydir Kasko arastirmasi yapiyorum.
1.100 TL den asagisini bulamadim. Ehliyet yasim 40 a yakin..

Tabii ki onemli olan teminat tutarlaridir..
Ancak bazan oyle uyanikliklar yaptiklarini gordum ki sasarsiniz..

Bazen en onemli riskler icin hic teminatlari yok. Ornegin aracin kendi kendine tutusup yanmasi..
Gozunuzu acmazsaninz o dakika ......

Nasil Avukatlar benim icin en guvenilmez adamlar/ kadinlar ise Bu Sigortacilar onlarin da onunde gelir..

Ha bu arada, kizim hukuk oluyup avukat oldu. ustune ustluk damadim da avukat..

Geri