Kasko fiyatım 930 çıktı. Bu normal midir? Yoksa başka yerlere de sorayım mı?

Ya erzurumdayım da ben. Plaka 25 :D Karabüğe gitmeden yaptırmam lazım 1500 km yol. :D

valla Opel benim 2. arabamdı ve sıfır aldım. Sağolsun amcamın sigorta şirketi var ona gittim oda herkesden yüksek fiyat verdi :) Gecen sene 500'e yaptırdım sanırım. anadolu sigorta...

Tüm şirketlerden fiyat teklifi isteyin.

Son düzenleme:
usta bankaları ara garantı akbank yada kredı kartının oldugu bı bankayı ara arac bılgılerını ver onlar sana maıl olarak fıyat teklıfı gonderıyorlar... banka musterılerınede ındırım yapıyorlar ayrıca

Yapı Kredi pert olan araçtan sonra beni kara listeye almış...:) Parayı alırken kara listeden beyaz listeden bahsetmiyorlar tabi. Ama tanıdık sigortacımız bir şekilde halletti sağolsun. Allah gerek etmesin...

Teyzeoğlu Anadolu sigortada kendi aracı 2004 Albea için 400 küsüre yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir danışın derim.

2006 model astra h 1.3 cdti, kazam yok, ehliyet 4-5 yllık, şehir Sivas, yaş 26

Anadolu Sigorta'dan full+mini onarım paketli 1200 tl'ye yaptırdım.

1200 iyi para. Vay... 930 iyiymiş o zaman ben yaptırıyım en iyisi...

seneye kazasızlık indirim olur seneye 500 600 civarı olur

Arabam benim ilk aracım biraz başımdan geçeni anlatayım istedim. Aracı üstüme aldım, tanıdık vesaire ile fiyat almaya basladım birçok firmadan. 2.400liradan açtılar kapıyı.. bu arada araç 2000model vectra 1.6Gl 14.500lira idi kasko bedeli yanlış hatırlamıyorsam. (neymiş yaş 25miş İzmir'miş, trafikmiş, kaza yapabilme ihtimalimmiş herneyse artık..) Bütün firmalar ilk başta 2200-2400 arasında fiyat verdi. axa, anadolu, ak, güneş vs vs. Yaptırmayacaktım normalde resmen ürktüm ama kendimce bir oyun oynadım. her birine geri döndüm x firması şu kadar verdi siz ne vericeksiniz dedim, her seferinde düşürdüm kafamdan fiyatı. 7-8geri dönüşün sonunda fiyat bana 1.090liraya indi. fazla mı? hala fazla ama ne yazıkki oyun daha fazla işe yaramadı, seneye %35 indirim verdiler yarışı anadolu sigorta kazandı. isterseniz deneyin sizde, %99 işe yarayacaktır, ellerinden kaçırmak istemiyorlar çünkü..

nıye bole ucuz cıkmıs kı ?

Az mı çıkmış? :)

Geri